Centrul Medical SanConfind caută medici chirurgi

Sănătate (Categoria articolului)

Conducerea Spitalului SanConfind este interesată să încheie contracte de angajare sau de colaborare cu medici chirurgi cu experiență, întrucât chirurgia SanConfind cunoaște o continuă dezvoltare. În România, înainte de pandemia Covid 19, dintre cele aproape 700 de spitale şi unităţi asimilate spitalelor, numai 344 erau unităţi medicale mari (cu peste 100 de paturi), 268 fiind unităţi medicale mici (cu mai puţin de 50 de paturi). Cu o capacitate de 90 de paturi, două blocuri chirurgicale cu patru săli de operație, o bază de recuperare foarte căutată și multe specialități, Centrul Medical SanConfind poate fi considerat un spital generalist important, la nivel național. Investițiile în tot ceea ce înseamnă această unitate sanitară se ridică la aproape 25 de milioane de euro.

SanConfind are în prezent 60 de medici
Din cei peste 200 de salariați ai spitalului, 60 sunt medici, câțiva dintre ei reîntorși în România din străinătate, unde s-au specializat în spitale importante din Franța, Belgia, Germania, Marea Britanie, Irlanda, Australia etc, adică în țări cu sisteme sanitare performante. În ultimii doi ani, de când a fost inaugurată Secția de Chirurgie, la SanConfind au fost realizate operații deosebite, cu un grad mare de complexitate și dificultate, multe dintre intervențiile chirurgicale respective constituind premiere pentru viața medicală din zona de nord a județului nostru. Toate acestea au făcut să crească simțitor adresabilitatea pentru chirurgia SanConfind.
Referitor la dezvoltarea chirurgiei SanConfind și la nevoia de noi chirurgi, Ioan Simion, administratorul și proprietarul spitalului, ne-a declarat: ”Pentru că profitul realizat de compania Confind SRL trebuia reinvestit, acum 10 ani ne-am gândit să investim în sănătate. Ca urmare, la început, am înființat DentActiv, un centru stomatologic, pentru ca, numai câțiva ani mai târziu, să inaugurăm Centrul Medical SanConfind din Poiana Câmpina. Clădirea unității a fost realizată după proiectul unui cabinet de arhitectură din Paris. Spitalul are o suprafață desfășurată de aproximativ 11.000 de metri pătrați, dispuși pe șase niveluri, dintre care două sunt ocupate de baza de recuperare medicală. În prezent, suntem în căutare de medici chirurgi bine pregătiți, așa cum sunt, de altfel, toți purtătorii de halate albe din spitalul nostru. Investiţiile făcute în ultimii ani au reuşit să deschidă uşa spitalului pentru pacienţi din afara Prahovei. Acum putem primi medici şi pacienţi noi pentru că avem capacitatea să funcţionăm la o cadenţă mai mare”.

SanConfind, tot mai atrăgător pentru pacienții din București
Într-o statistică recentă, numărul pacienților din Ploiești îl depășea foarte puțin pe cel al pacienților din București. ”Cei mai mulți pacienți sunt, evident, din Câmpina și din vecinătate, pe următorul loc s-ar situa pacienții care vin din Ploiești, iar pe locul trei este Bucureștiul. Sunt foarte mulți oameni din București care vin la Câmpina să se trateze. Din Bucureşti până la Câmpina se ajunge într-o oră şi 20 de minute, ceea ce face ca spitalul să fie atrăgător şi pentru pacienţii din Capitală. Maternitatea Sanconfind este un exemplu în acest sens, cu sutele de copii născuţi aici în 2022. Sunt și mulți români din străinătate care vin să-și rezolve problemele medicale la noi. Tarifele SanConfind sunt mult mai mici decât cele practicate în București sau în alte orașe mai mari. Am reușit să facem investiţii de 10 milioane de euro în echipamentele medicale și sălile de operație utilate pentru intervenţii chirurgicale complexe, chirurgie clasică şi laparoscopică. Toate acestea fac din zona de chirurgie a SanConfind una în care medicii vor să-şi aducă pacienţii să-i opereze. Este deja un lucru evident, la noi se operează la standarde de invidiat oriunde în lume, iar orice chirurg care îşi dorește performanţă trebuie să vină aici”, ne-a mai precizat Ioan Simion.

566 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sănătate

1253 vizualizari
21 mar. 2023 19:11

O nouă campanie de donare de sânge, găzduită de Spitalul SanConfind

De la înființarea sa, din aprilie 2015, Centrul Medical SanConfind de la Poiana Câmpina a găzduit numeroase campanii pentru recoltarea sângelui necesar transfuziilor. Marți, 21 martie 2023, la spitalul din Poiana Câmpina a avut loc o nouă astfel de campanie, la care au participat peste 100 de donatori.

2066 vizualizari
28 feb. 2023 20:16

Un nou chirurg din București se va alătura echipei medicale SanConfind - dr. Mihai Gornea

Din luna martie 2023, un nou chirug din București va colabora cu Centrul Medical SanConfind. Este vorba despre dr. Mihai Gornea, medic primar chirurg, cu competență în chirurgie minim-invazivă, endoscopie digestivă și ecografie abdominală. "Folosind tehnici moderne, minim-invazive, am încercat întotdeauna să ofer pacienților mei maximul de confort postoperator și o recuperare rapidă”, ne mărturisește domnul doctor, care este dornic să facă și la Poiana Câmpina ceea ce a făcut prin toate spitalele unde a lucrat: o chirurgie eficientă, curată, lipsită de complicații, cu dureri și incizii cât mai mici, care să atragă pacienți și să-i construiască o reputație.

Alte stiri recente

1503 vizualizari
01 apr. 2023 19:00

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri ale etapei a 22-a, din Liga A Prahova. Celelalte meciuri ale rundei sunt programate mâine dimineață. Iată rezultatele partidelor de până acum și clasamentul actualizat:

661 vizualizari
01 apr. 2023 18:51

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CS Câmpina 4-0

Derby-ul campionatului Ligii A Prahova a fost așteptat cu mare interes la Breaza. Gazdele veneau după despărțirea de antrenorul principal, Costin Plăvache, dar dornice să-și ia revanșa după înfrângerea din tur, singura a liderului, în vreme ce câmpinenii își doreau să demonstreze că acea victorie nu a fost una întâmplătoare și că ei ar merita să ocupe prima poziție a clasamentului la nivel județean.