Centrul Medical SanConfind caută medici chirurgi

Sănătate (Categoria articolului)

Conducerea Spitalului SanConfind este interesată să încheie contracte de angajare sau de colaborare cu medici chirurgi cu experiență, întrucât chirurgia SanConfind cunoaște o continuă dezvoltare. În România, înainte de pandemia Covid 19, dintre cele aproape 700 de spitale şi unităţi asimilate spitalelor, numai 344 erau unităţi medicale mari (cu peste 100 de paturi), 268 fiind unităţi medicale mici (cu mai puţin de 50 de paturi). Cu o capacitate de 90 de paturi, două blocuri chirurgicale cu patru săli de operație, o bază de recuperare foarte căutată și multe specialități, Centrul Medical SanConfind poate fi considerat un spital generalist important, la nivel național. Investițiile în tot ceea ce înseamnă această unitate sanitară se ridică la aproape 25 de milioane de euro.

SanConfind are în prezent 60 de medici
Din cei peste 200 de salariați ai spitalului, 60 sunt medici, câțiva dintre ei reîntorși în România din străinătate, unde s-au specializat în spitale importante din Franța, Belgia, Germania, Marea Britanie, Irlanda, Australia etc, adică în țări cu sisteme sanitare performante. În ultimii doi ani, de când a fost inaugurată Secția de Chirurgie, la SanConfind au fost realizate operații deosebite, cu un grad mare de complexitate și dificultate, multe dintre intervențiile chirurgicale respective constituind premiere pentru viața medicală din zona de nord a județului nostru. Toate acestea au făcut să crească simțitor adresabilitatea pentru chirurgia SanConfind.
Referitor la dezvoltarea chirurgiei SanConfind și la nevoia de noi chirurgi, Ioan Simion, administratorul și proprietarul spitalului, ne-a declarat: ”Pentru că profitul realizat de compania Confind SRL trebuia reinvestit, acum 10 ani ne-am gândit să investim în sănătate. Ca urmare, la început, am înființat DentActiv, un centru stomatologic, pentru ca, numai câțiva ani mai târziu, să inaugurăm Centrul Medical SanConfind din Poiana Câmpina. Clădirea unității a fost realizată după proiectul unui cabinet de arhitectură din Paris. Spitalul are o suprafață desfășurată de aproximativ 11.000 de metri pătrați, dispuși pe șase niveluri, dintre care două sunt ocupate de baza de recuperare medicală. În prezent, suntem în căutare de medici chirurgi bine pregătiți, așa cum sunt, de altfel, toți purtătorii de halate albe din spitalul nostru. Investiţiile făcute în ultimii ani au reuşit să deschidă uşa spitalului pentru pacienţi din afara Prahovei. Acum putem primi medici şi pacienţi noi pentru că avem capacitatea să funcţionăm la o cadenţă mai mare”.

SanConfind, tot mai atrăgător pentru pacienții din București
Într-o statistică recentă, numărul pacienților din Ploiești îl depășea foarte puțin pe cel al pacienților din București. ”Cei mai mulți pacienți sunt, evident, din Câmpina și din vecinătate, pe următorul loc s-ar situa pacienții care vin din Ploiești, iar pe locul trei este Bucureștiul. Sunt foarte mulți oameni din București care vin la Câmpina să se trateze. Din Bucureşti până la Câmpina se ajunge într-o oră şi 20 de minute, ceea ce face ca spitalul să fie atrăgător şi pentru pacienţii din Capitală. Maternitatea Sanconfind este un exemplu în acest sens, cu sutele de copii născuţi aici în 2022. Sunt și mulți români din străinătate care vin să-și rezolve problemele medicale la noi. Tarifele SanConfind sunt mult mai mici decât cele practicate în București sau în alte orașe mai mari. Am reușit să facem investiţii de 10 milioane de euro în echipamentele medicale și sălile de operație utilate pentru intervenţii chirurgicale complexe, chirurgie clasică şi laparoscopică. Toate acestea fac din zona de chirurgie a SanConfind una în care medicii vor să-şi aducă pacienţii să-i opereze. Este deja un lucru evident, la noi se operează la standarde de invidiat oriunde în lume, iar orice chirurg care îşi dorește performanţă trebuie să vină aici”, ne-a mai precizat Ioan Simion.

1184 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sănătate

1622 vizualizari
29 feb. 2024 20:11

Spitalul SanConfind va deveni un reper în chirurgia cardiovasculară, datorită renumitului chirurg Zoltan Galajda

Renumitul chirurg Zoltan Galajda a început colaborarea cu Spitalul SanConfind, o colaborare pe care o avea în vedere de mai mulți ani. Dată fiind notorietatea chirurgului ai cărui pacienți vin din toate județele, SanConfind va deveni un centru de referință în chirurgia cardiovasculară din țara noastră. Medicul Zoltan Galajda a absolvit Facultatea de Medicină din Târgu Mureş în anul 1988. Ulterior, specializările în chirurgie generală, cardiacă şi vasculară le-a obţinut în străinătate, în centre medicale de prestigiu. 

2113 vizualizari
03 feb. 2024 19:15

Conf. univ. dr. Sebastian Grădinaru, medic primar chirurgie generală: ”Mi-aș dori să putem avea la SanConfind un centru de excelență în chirurgia sânului”

Unul dintre cei mai buni chirurgi bucureșteni cu care colaborează spitalul din Poiana Câmpina încă de la începuturile chirurgiei SanConfind este doctorul Sebastian Grădinaru, medic primar chirurgie generală și doctor în științe medicale. Este un reputat specialist în chirurgia sânului, specializare pentru care s-a pregătit și în străinătate, un an de zile lucrând în Irlanda, la Galway University Hospital. Are o bogată experiență în chirurgia generală, realizând până în prezent aproximativ 5.000 de operații. Printre ele se numără și operațiile realizate la SanConfind, multe dintre ele în premieră, marea majoritatea reprezentând intervenții laparoscopice. 

Alte stiri recente

72 vizualizari
12 apr. 2024 15:14

Sancțiuni de peste 40.000 lei au fost aplicate de polițiștii prahoveni într-o singură zi, inclusiv la Câmpina

Polițiștii prahoveni au desfășurat activități cu caracter preventiv în mai multe localități ale județului, inclusiv la Câmpina, iar în cursul unei singure zile, 11 aprilie 2024, valoarea acestora a fost de peste 40.000 lei.

206 vizualizari
12 apr. 2024 13:32

Gabriela Adelina Codreș, judecător la Secția Penală a Judecătoriei Ploiești, a fost desemnată președintele Biroului Electoral Câmpina

Zilele trecute a avut loc desemnarea președinților și locțiitorilor Biroului Electoral din fiecare localitate, inclusiv la nivelul județului Prahova.