Aproape 77.000 lei, valoarea amenzilor aplicate de polițiști pe drumurile naționale din Prahova în acest week-end

Actualitate (Categoria articolului)

Polițiștii Serviciului Rutier și cei ai Biroului Drumuri Naționale Europene, din cadrul IJP Prahova, au acționat în zilele de 11 și 12 septembrie pentru asigurarea unui climat de siguranță rutieră, creșterea vizibilității elementului polițienesc în vederea prevenirii accidentelor rutiere, pe fondul vitezei excesive și al consumului de băuturi alcoolice, a informat purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

În cele două zile, pe drumurile naționale din județul Prahova, polițiștii au aplicat 120 de sancțiuni pentru nerespectarea regimului legal de viteză și cinci sancțiuni pentru consumul de băuturi alcoolice la volan. Valoarea totală a acestora fiind de 76.820 de lei. Totodată, au fost reținute și 15 permise de conducere, cele mai multe pentru depășirea vitezei legale. 

2574 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion 13.09.2021 11:34 Foarte bine!. Poliția ( rutieră și locală) să efectueze controale cât mai multe, inclusiv in cursul săptămânii. Cocalarii, bizonii, șmecherii și toți cei care încalcă legea să fie sancționați cu maximul contravenției! Succes Poliția română !
  • Baciu Gabriel 13.09.2021 21:47 Bine ca dau amenzi,dar uneori si nejustificat.Numai daca stau in intersectii in Campina si centru si periferie termina hartia si pixul.Viteza,neacordare prioritate,alcool,droguri.Dar sunt date,daca jmecherii care se cred important si prostituatele sunt pe 0 atunci fac un grup sa se asfalteze macar 1 km de autostrada.Fac rost de asfalt,cheta cu prietenii.Dar ce facem cu unii care stau la casa si bloc si nu isi platesc chiar daca au unii si cateva mii ron datorii la intretinere.Unii au dar nu vor sa plateasca si sufera intreaga scara de bloc.A-ti vazut voi datornici executati prin Campina?

Actualitate

2377 vizualizari
22 oct. 2021 20:31

Tripla criză națională (politică, economică și sanitară), văzută prin ochii liderilor politici prahoveni

În seara zilei în care Parlamentul României a decis să nu acorde încrederea sa Guvernului Cioloș, CâmpinaTV.ro a organizat o emisiune - dezbatere la care au participat trei lideri politici prahoveni - deputatul Bogdan Toader - președintele PSD Prahova, Cristian Apostol - vicepreședinte al Consiliului Județean și membru în Biroul Politic Județean al USR, Adrian Pițigoi - secretar general adjunct al PMP la nivel național și președinte al PMP Câmpina.

3527 vizualizari
22 oct. 2021 19:13

Raed Arafat a anunțat noile restricții care vor intra în vigoare luni, 25 octombrie

La finalul ședinței Guvernului României de astăzi, vineri, 22 octombrie, Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, seceretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a prezentat o serie de informații, inclusiv noile restricții care vor intra în vigoare luni, 25 octombrie, și care fuseseră anunțate de președintele Klaus Iohannis încă din urmă cu două zile.

Alte stiri recente

21 vizualizari
23 oct. 2021 11:22

Două sportive de la CS Câmpina, convocate la lotul național de baschet sub 14 ani

După succesul de la turneul de la Sibiu, care a marcat începutul Campionatului Național de baschet feminin pentru echipe sub 13 ani, au apărut și primele reacții. Iar acestea vin chiar de la vârf, de la nivel federal, ceea ce reprezintă un motiv de mare satisfacție pentru conducerea CS Câmpina, pentru președintele Adrian Stoican, dar și pentru antrenorul echipei feminine de baschet, Liviu Dochia.

3104 vizualizari
18 oct. 2021 22:19

Un an de la alegerile locale. Cum se vede administrația locală prin ochii singurului consilier câmpinean independent, Costel Filip

Seria emisiunilor dedicate împlinirii unui an de la alegerile locale a continuat cu consilierul local independent, Costel Filip. De altfel, este singurul consilier independent ales vreodată la Câmpina și se poate spune că a constituit o surpriză nu doar alegerea sa în Consiliul Local, ci și rezultatul obținut - 1.014 voturi, reprezentând 7,81% din voturile electoratului prezent la urne, în condițiile în care îi erau suficiente doar trei procente pentru a intra în Consiliul Local.