25 de tour-operatori și jurnaliști din Polonia și Ucraina au vizitat Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Municipiul Câmpina face parte de mai multă vreme din Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova, care, în aceste zile, a organizat un infotrip pentru 25 de tour-operatori și jurnaliști din domeniul turismului, din Polonia și Ucraina, în județul Prahova. Astăzi a fost vizitat Centrul de Informare și Promovare Turistică din Câmpina, unde oaspeții au fost întâmpinați de viceprimarul Adrian Pițigoi.

Este a șasea ediție a infotripului organizat de Asociația pentru Dezvoltarea și Promovarea Turismului Prahova, dar este pentru prima dată când participă oaspeți din Ucraina și pentru prima dată când a fost inclusă Câmpina pe traseul unei asemenea acțiuni. Scopul unui infotrip este acela de a arăta reprezentanților agențiilor de turism, dar și jurnaliștilor din acest domeniu, principalele atracții turistice ale unei zone, astfel încât participanții să devină adevărați ambasadori ai zonei respective în țările lor. 
Oaspeții din Polonia și Ucraina au fost întâmpinați la Centrul de Informare și Prmovare Turistică din Câmpina de viceprimarul Adrian Pițigoi, care i-a salutat în limba rusă, apoi a vorbit cu ei în limba engleză, făcându-le o prezentare a localității și a principalelor obiective turistice. "Astăzi la Câmpina au sosit 25 de persoane din Ucraina și Polonia, reprezentanți ai agențiilor de turism, dar și ai presei de specialitate. Considerăm că este o oportunitate extraordinară pentru promovarea municipiului nostru și încercăm să le oferim un circuit foarte scurt în care să le prezentăm principalele atracții turistice, iar oaspeții noștri au promis că ne vor promova ca și destinație turistică în țările lor", ne-a declarat viceprimarul Adrian Pițigoi. 
Delegația din Polonia și Ucraina a primit o serie de materiale de prezentare a Câmpinei și materiale informative despre municipiu și împrejurimi, după care au vizitat Centrul Medical SanConfind din Poiana Câmpina, urmând ca apoi să revină în Câmpina la cele două muzee. Ulterior, delegația va merge la Sinaia, punctul principal al infotripului fiind domeniul schiabil de aici.

3286 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marius Lucian 27.11.2018 13:21 Foarte tare, la Câmpina s-a inventat turismul gropier!! Daaa. Păi ce sa vadă saracii turisti, un orășel vai de el, cu drumuri parcă bombardate, cu cratere și șanțuri??? Un dezastru mai mare ca acum nu a mai fost în Câmpina, poate prin 44'!!! Rușine celor care reprezintă această urbe...
  • diss 27.11.2018 15:01 Sunt tare curios pe unde i a plimbat viceprimarul pe cei 25 de oaspeti?Au fost cumva si pe Calea Doftanei,pe Bobalna,la parcul de la Soldat???Sau poate pe la ghetoul din spatele Pietei Centrale?Noua ne crapa obrazul de rusine cand avem musafiri din alte tari si nu stim cum sa ii scoatem mai repede din targul asta prapadit si plin de gropi dar onor administratia locala nu are niciun stres!Doar s au plimbat ,au mancat si au baut pe banii nostri ,nu?!?Rezultatele acestei "vizite de lucru" mai la vara....sau la toamna...

Actualitate

1939 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

1 comentarii

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.

792 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

Alte stiri recente

791 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

1 comentarii

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

743 vizualizari
08 dec. 2023 19:01

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 08 decembrie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.