Trei minori au tâlhărit o bătrână pe Strada Cuza din Câmpina. "Prada" - 25 lei

Actualitate (Categoria articolului)

Trei minori, cu vârste de 9, 12 și 14 ani, au tâlhărit o bătrână în Câmpina, pe Strada Alexandru Ioan Cuza. Incidentul s-a petrecut sâmbătă seară. Cei trei copii, de origine romă, au văzut-o pe femeie în momentul în care cumpăra unele produse de la un magazin non-stop, aflat la intersecția străzilor Cuza și Democrației. Au urmărit-o și i-au smuls din mână sacoșa în care avea și portofelul. "Prada" a fost de doar 25 de lei, pentru că atât avea bătrâna în portofel.

Cu banii astfel obținuți, cei trei puștani au mers la un magazin și și-au cumpărat dulciuri. Bătrâna a alertat autoritățile, iar polițiști au reușit să-i identifice și să-i depisteze pe cei trei copii încă din acea noapte. Au recuperat și portofelul gol, femeia rămânând cu paguba de 25 de lei, dar și cu o sperietură serioasă. În acest caz s-a întocmit dosar penal, dar pentru că autorii sunt minori, cel mai probabil se va decide neînceperea urmăririi penale.
(Foto ilustrativ)

4669 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1303 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1770 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

4 comentarii

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

Alte stiri recente

1645 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.

1895 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.