Panourile cu harta Câmpinei, o problemă (poate) minoră, dar care spune multe despre modul în care e administrată localitatea

Actualitate (Categoria articolului)

La nivelul Consiliului Local Câmpina s-a discutat de mai multe ori despre starea jalnică în care arată unele dintre panourile pe care se afla cândva harta municipiului, panouri pentru care, în urmă cu câțiva ani, s-au plătit niște bani de la bugetul Câmpinei. Subiectul a fost redeschis la ultima ședință a CL de către consilierul Dragomir Enache, care a atras atenția reprezentanților Primăriei asupra acestei probleme care poate părea minoră, dar care conferă o notă proastă administrației locale.

La momentul respectiv, acum vreo 12 ani, ideea panourilor cu harta municipiului Câmpina a fost bine primită de locuitori, de vizitatori. Au trecut anii și unele dintre ele s-au deteriorat ireversibil, dar Primăria pare să vadă acest lucru. "Am mai vorbit de panoul cu harta orașului, deteriorat complet, aflat în fața gării, care este o emblemă total nepălăcută pentru orice vizitator și pentru mine personal, pentru că de câte ori mă duc la gară mă supăr. Un alt panou, aflat în fața Casei de Pensii, s-a transformat într-un loc de afișaj publicitar. Lumea nu știe prea bine ce facem noi aici și am prieteni care mă întreabă dacă nu văd lucrurile astea. Și atunci eu vin și spun: Executivule, rog să rezolvați aceste mici chestii!", a afirmat consilierul Dragomir Enache în cadrul ședinței CL.
Primarul Horia Tiseanu și-a notat în agenda sa, așa cum a făcut și cu alte prilejuri și... asta a fost tot. Panourile sunt în continuare la locul lor, inclusiv cele deteriorate (de la Casa de Pensii, de la gară și de la Muzeul Hasdeu) și nimeni nu pare dispus să facă ceva în acest sens. Așa cum am scris și cu altă ocazie, aceste panouri sunt un fel de oglindă a Câmpinei de azi...

3078 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • zotescu 15.07.2019 15:14 Rusine sa le fie, asa au ei grija de oras ?
  • Calin Mircea 20.07.2019 10:32 Aceste panouri trebuie refacute si date in responsabilitatea Politiei Locale, prin forme scrise[Hotarare CL care sa prevada cine si cat supota din distrugere, PV predare primire, etc]. Eventual camere video in zona de amplasare. Bugetul Municipiului Campina poate suporta si acest tip de cheltuieli daca nu mai incheie contracte paguboase/aranjate gen Parcul Soldat, asfaltate strazi, etc. Ele trebuie amplasate si in punctele unde vizitatori ajung mai des: Kaufland, Parcarea Carrefour/Piata Centrala, muzeele Grigorescu, Doftana si Hasdeu, Scoala de Politie Panourile cu harta pot fi completate cu suporti afisare multipla[tip carte] pentru prezentarea detaliata[traseu, cost vizita, istoric locatie, etc] a obiectivelor turistice din zona

Actualitate

1214 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.

684 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

Alte stiri recente

286 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

341 vizualizari
08 dec. 2023 19:01

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 08 decembrie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.