Autorul crimei de sâmbătă seară de la Poiana Câmpina şi-a recunoscut fapta

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - Duminică seară, instanţa Tribunalului Prahova a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Mihai Duşa.

În zona Câmpinei de foarte multă vreme nu s-a mai produs o crimă. S-a întâmplat aseară, la Poiana Câmpina, pe fondul consumului excesiv de alcool. La audierile din cursul zilei de astăzi, Mihai Duşa, bărbatul din Telega care și-a ucis gazda și care a fost prins aseară de oamenii legii, şi-a recunoscut fapta.

Poliţiştii l-au reţinut aseară pe Mihai Duşa, bărbatul de 62 de ani, domiciliat în Telega, dar care locuia la Poiana Câmpina, chiar la Constantin Dumitrescu, bărbatul ucis ieri. La audierile din cursul zilei de astăzi, Dușa şi-a recunoscut fapta, susţinând, însă, că fusese lovit mai întâi de gazda sa, cu pumnul. A ripostat şi l-a înjunghiat pe celălalt bărbat, totul petrecându-se pe fondul consumului excesiv de alcool. Mihai Duşa a fost prezentat Tribunalului Prahova cu propunerea de arestare preventivă, iar instanța a admis cererea procurorului.

Citiţi şi - Crimă la Poiana Câmpina. Un bărbat de 59 de ani a fost înjunghiat mortal în propria locuinţă.

7614 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

199 vizualizari
01 mar. 2024 11:37

Primim de la cititori. Ciotul de pe Strada Primăverii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425, această imagine surprinsă pe Strada Primăverii, din Câmpina, în apropierea intersecției cu Strada Castanilor.

177 vizualizari
01 mar. 2024 07:51

Proiectul de OUG privind comasarea alegerilor, în consultare publică. Primarii și președinții CJ își pot schimba partidul din aprilie până în septembrie

Guvernu a publicat, în consultare publică, proiectul de ordonanță de urgență privind organizarea și desfășurarea alegerilor europarlamentare și alegerilor locale stabilite la data de 9 iunie 2024. Față de legislația în vigoare, acest proiect vine cu o serie de derogări interesante, iar cele mai importante prevederi vi le prezentăm în continuare. Proiectul integral poate fi consultat AICI.

Alte stiri recente

689 vizualizari
29 feb. 2024 20:38

Spectacol de revistă la Casa de Cultură din Câmpina, susținut de artiștii Teatrului “Toma Caragiu” din Ploiești

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, la Casa de Cultură “Geo Bogza” din Câmpina va avea loc spectacolul “Dă, Doamne, cântec!”, susținut de artiștii Secției de Revistă a Teatrului “Toma Caragiu”din Ploiești. Evenimentul va avea loc marți, 12 martie 2024, de la ora 19.00.

891 vizualizari
29 feb. 2024 20:34

Liga A Prahova, etapa a 18-a. Programul și delegările

Sâmbătă, 2 martie, se reia campionatul Ligii A Prahova. Iată programul primei etape a returului și delegările: