Un tânăr din Reșița a acceptat provocarea de a se urca pe Crucea de pe Caraiman

Social (Categoria articolului)

Crucea Eroilor de pe Caraiman se află la altitudinea de 2.291 metri, în masivul Bucegi, fiind cea mai înaltă cruce din lume amplasată pe un vârf montan, conform Guinness World Record.

Flaviu Cernescu, 33 ani, din Reşiţa, este românul care a acceptat provocarea de a se urca fără nici un fel de echipament de protecţie pe Crucea Eroilor de pe Caraiman, pentru emisiunea celebrului Bear Grylls. Românul nu a avut nici o problemă în a urca cei 28 metri ai crucii propriu-zise, amplasată pe un soclu de 7,5 metri. Din vârful crucii, Cernescu a fluturat mândru tricolorul românesc.
Flaviu Cernescu nu este la prima experienţă de acest gen. El a apărut de mai multe ori în presa internaţională, fiind lăudat pentru măiestria şi curajul cu care se urcă pe cele mai înalte construcţii, dar şi pentru abilitatea de a merge pe monociclu la înălţimi impresionante.

9348 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Madalin 16.01.2016 07:54 Hehehe, am un prieten din Bucuresti care acum cativa ani a facut acelasi lucru. Era singur-singurel, dar are dovada video, caci s-a auto-filmat. Nu s-a laudat si n-a facut emisiuni.
  • Serbanopris 17.01.2016 20:23 Eu am facut asta acum cca 40 de ani.

Social

1323 vizualizari
27 nov. 2023 18:57

Un altfel de antrenament pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

1 comentarii

Zilele trecute, atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina au avut parte de o surpriză din partea coordonatorului lor, antrenorul Mihaela Marin, care le-a propus... un altfel de antrenament.

1443 vizualizari
27 nov. 2023 11:19

Grevă generală pe termen nelimitat la Casa de Pensii și celelalte instituții care aparțin de Ministerul Muncii

1 comentarii

De luni, 27 noiembrie 2023, membrii sindicatelor afiliate la Federația Sindicatelor din Ministerul Muncii, cât și angajații neafiliați în sindicate, declară GREVĂ GENERALĂ pentru eliminarea inechităților salariale și pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă. Este o grevă generală pe termen nelimitat, pe durata căreia nu se asigură programul de lucru cu publicul. Sunt în grevă angajații de la casele de pensii, agențiile pentru plăți și inspecție socială, agențiile pentru ocuparea forței de muncă și inspectoratele teritoriale de muncă.

Alte stiri recente

377 vizualizari
29 nov. 2023 12:47

Președintele CS Câmpina trebuie să demisioneze! O mulțime de argumente și un apel la bun simț, decență și onoare

Nu vom discuta în acest articol despre persoane, ci despre ocupantul unui funcții publice. Indiferent de numele său, la cum și-a derulat mandatul în ultimii deja mulți ani, președintele Clubului Sportiv Câmpina a ajuns la momentul la care trebuie să plece! Măcar din bun simț, decență și onoare. Dacă le are...

760 vizualizari
29 nov. 2023 10:52

Unul dintre panourile solare de la trecerile de pietoni din Câmpina este orientat spre... nord. Încă nu este fixat definitiv...

Relatam zilele trecute că pe artera principală a Câmpinei se lucrează la amplasarea stâlpilor pentru iluminatul trecerilor de pietoni, în cadrul unuia dintre cele trei proiecte de modernizare a iluminatului public din Câmpina derulate de administrația locală.