În lipsa unei comunicări între Primărie și cetățeni, deșeurile vegetale zac pe trotuare zile întregi și chiar săptămâni

Actualitate (Categoria articolului)

În municipiul Câmpina, cu unele excepții, deșeurile vegetale se ridică o dată pe lună, dar câmpinenii nu știu acest lucru pentru că nu i-a anunțat nimeni. Oamenii scot deșeurile la porți cu speranța că va veni cineva să le ridice... când va veni. Și astfel apar acele situații deloc plăcute în care deșeurile stau pe trotuare chiar și trei săptămâni, cum a fost cazul pe Aleea Luceafărul. Situația de pe această alee ne-a fost semnalată de un cititor, iar noi, la rândul nostru, am semnalat-o operatorului Floricon Salub care astăzi a rezolvat problema. Dar nu aceasta este soluția corectă.

Ca și în cazul deșeurilor menajere, și în cazul deșeurilor vegetale ar trebui să existe un program bine stabilit de Primărie împreună cu operatorul de salubritate, iar acest program să fie comunicat locuitorilor. Oamenii să știe că în ultima joi din lună, sau ultima vineri din lună, de exemplu, trebuie să scoată la poartă deșeurile vegetale pentru că atunci vine operatorul și le ridică. Mai ales că în privința deșeurilor vegetale problema este mult mai simplă, astfel de deșeuri apărând primăvara și toamna. Iar Primăria Câmpina are destule modalități prin care să comunice oamenilor programul de colectare: are site, are ziar, are emisiuni plătite la TV, deci are destule canale prin care să le transmită locuitorilor informații. Și dacă s-ar proceda așa, oamenii nu ar mai sta cu crengile uscate în poartă trei săptămâni.

Citiți și În atenția locuitorilor din cartierele Muscel și Câmpinița: deșeurile vegetale se ridică de două ori pe lună, în alte zile decât cele în care sunt colectate deșeurile menajere

3100 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dumitrascu Luiza 07.05.2018 09:26 Bună ziua! Îndrăznesc și eu sa întreb, în cartierul Pacuri , știți cumva cand se ridica resturile vegetale?Vă mulțumesc!
  • vasile 07.05.2018 14:46 pai da! ca vicele si administratorul public .....in loc de campanie electorala la Ceas mai bine se apuca de munca!

Actualitate

618 vizualizari
23 sept. 2023 14:47

Câmpina, mileniul III. Indicatorul din... copac

Pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

830 vizualizari
23 sept. 2023 13:17

Trei tineri din Voluntari depistați de polițiștii câmpineni, după ce ar fi făcut cumpărături cu un card bancar găsit pe stradă

Polițiștii câmpineni au identificat și depistat în cursul zilei de vineri, 22 septembrie, trei bărbați bănuiți de comiterea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

Alte stiri recente

569 vizualizari
23 sept. 2023 14:14

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au loc partidele contând pentru etapa a 8-a a Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

550 vizualizari
23 sept. 2023 14:03

Handbal feminin, juniori III. CSO Mizil - CS Câmpina 19-35

După o primă etapă în care nu au mai jucat, adversarele, echipa Academia Junior Ploiești, restrăgându-se din campionat, handbalistele de la CS Câmpina au debutat în campionatul național de Juniori III, feminin, cu un meci în deplasare, în fața formației CSO Mizil.