Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Știința Albești 1-1. Când ocaziile se răzbună...

Sport (Categoria articolului)

După ce încasaseră nu mai puțin de șapte goluri în deplasarea precedentă de la Poiana Câmpina, Știința Albești revenea în zonă cu inima strânsă. Dar o vorbă veche din fotbal spune că nu seamănă un meci cu altul, iar o alta spune că ocaziile se răzbună. Ambele s-au adeverit în jocul de duminică, în care Sportul Câmpina a întâlnit formația Știința Albești.

Câmpineni au deschis scorul prin Corneanu, din penalty, după care s-au jucat efectiv cu ocaziile - mai multe situații singur cu portarul, șuturi periculose, două bare - prin Ed. Constantin și Cafadaru și, așa cum se întâmplă adesea în fotbal, dintr-o jumătate de ocazie oaspeții au egalat pe final, obținând o remiză nesperată. Și nemeritată!
Antrenorii formației câmpinene, Marius Pălăncianu și Philip Basma, au trimis în teren pe: C. Constantin - Buștuc, Bej, R. Coman, A. Burlacu, Țigănuș, A.Coman, Ed. Constantin, Corneanu, Voicu, R. Burlacu. Au mai întrat Dumitrache, Drăghici, Cafadaru, Biro, Iordan.
Etapa viitoare, sâmbătă, 6 noiembrie, de la ora 14.00, Sportul Câmpina va juca în deplasare, la Blejoi, cu ”satelitul” formației de Liga a III-a, CS Blejoi.
Iată și rezultatele înregistrate în această etapă:
Avântul Tomșani - CS Blejoi II 0-1
Olimpia Cireșanu - CS Câmpina 5-3
Brădetul Ștefești - AS Gherghița 2-0
Unirea Teleajen - Carpați Sinaia 1-1
Triumf Poiana Câmpina - CS Scorțeni Bordeni 0-1
Petrolul Ologeni - AS Starchiojd 1-2
Viitorul Puchenii Mari - Progresul Bucov 2-0
CSO Mizil a stat.

2742 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1956 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4779 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

1112 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

2192 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.