Participare câmpineană la Cupa Europei la Aruncări Lungi, desfășurată în Slovacia

Sport (Categoria articolului)

În urma rezultatelor remarcabile realizate pe plan național, Ioana Plăvan (CSS "Constantin Istrati" Câmpina, antrenor Nicolae Pavel; foto - pe primul rând, a doua de la dreapta la stânga, pe aeroportul Otopeni, înaintea decolării spre acest concurs) a fost selecționată să participe pentru România la Cupa Europei la Aruncări Lungi, competiție care s-a desfășurat sâmbătă și duminică la Samorin, în Slovacia.

Ioana Plăvan a participat duminică dimineață la proba de aruncarea suliței, categoria sub 23 ani, acolo unde cea mai bună performanță a ei era 56,17m, reușită chiar la recent disputatele Campionate Naționale de Aruncări Lungi. În Slovacia, Ioana Plăvan nu a repetat o astfel de evoluție, reușind o aruncare de numai 48,24m, chiar din prima încercare, cu care s-a clasat pe locul 15 din cele 17 participante la această probă. Repetarea celei mai bune performanțe din acest sezon a Ioanei Plăvan i-ar fi adus sportivei din Câmpina medalia de argint. Chiar și așa, participarea unui sportiv din Câmpina la o competiție de un asemenea nivel este o performanță care face cinste Câmpinei și clubului CSS "Constantin Istrati", condus de Mihaela Marin.

3956 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1209 vizualizari
03 mar. 2024 13:04

Liga A Prahova, etapa a 18-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă, 2 martie, a început returul Ligii A Prahova. Sâmbătă dimineață au avut loc primele două meciuri, alte două după-amiază, iar etapa s-a încheiat duminică dimineață. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

118 vizualizari
03 mar. 2024 12:24

Baschetbalistele de la CS Câmpina, locul 8 la turneul final sub 15 ani

Calificate la turneul final, fetele de la echipa de baschet juniori sub 15 ani a CS Câmpina au participat în aceste zile la competiția găzduită de Sala Sporturilor din Alexandria.

Alte stiri recente

209 vizualizari
03 mar. 2024 11:24

Proiect româno-moldovean pe tema Mărțișorului la Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

După cum v-am informat deja, pe 1 Martie 2024, Grădinița “Iulia Hasdeu” din Câmpina a derulat o activitate foarte frumoasă - ”Mărțișorul, între tradiție, creativitate și Patrimoniul UNESCO”, în cadrul proiectului transfrontalier ”Grădinițele prieteniei”, la care participă unități de învățământ preșcolar din România și Republica Moldova. 

194 vizualizari
03 mar. 2024 09:36

"Ne considerăm mințiți" în privința respectării legalității la adoptarea bugetului local al Câmpinei

A fost sau nu adoptat legal bugetul municipiului Câmpina? Aceasta este întrebarea și răspunsul ar trebui să fie afirmativ de vreme ce bugetul a avut toate avizele de legalitate. Numai că, două ședințe la rând, în plenul Consiliului Local s-a ridicat problema încălcării unui articol din Legea Finanțelor Publice Locale.