CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Fântâna din fața sălii de sport de la Colegiul ”Grigorescu” Câmpina este într-o stare deplorabilă

- Actualitate -

Fântâna din fața sălii de sport de la Colegiul ”Grigorescu” Câmpina este într-o stare deplorabilă

În fața sălii de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina se află o fântână arteziană. Din păcate, aceasta este o pată pe imaginea instituției și chiar a orașului.

Aflată pe locul fostei case princiare a lui Dimitrie Barbu Știrbei, a cărui fiică a donat terenul pentru realizarea unei instituții de învățământ, fântâna a fost amenajată la finalul lucrărilor de construire a sălii de sport, în primăvara anului 2004. Fântâna a funcționat doar la inaugurarea sălii de sport, eveniment desfășurat în prezența premierului de la acel moment, Adrian Năstase.
De atunci, iată de aproape 20 de ani, fântâna s-a transformat într-o adevărată groapă de gunoi, în care acum zac deopotrivă pavele, flori și... multă mizerie.
Oare chiar nu vede nimeni și nu vrea sau nu poate face nimeni nimic?!


03 Jun 2023 09:36 2801 vizualizari


Comentarii


  • 04.06.2023 07:40 Coco Channel A fost o decizie proasta sa construiesti o fantana pe locul unui teren de sport.Acum tinerii nu au unde sa joace un fotbal sau tenis.Totul ar trebui sa se desfasoare intr-o sala de sport intunecata,cu miros de igrasie si pe bani.Au fost distruse doua terenuri de sport ,locul unde se adunau copii si tinerii din oras sa joace fotbal,baschet,tenis.In schimb au profesorii loc de parcare.Ce penibil!Paznicii nu lasa copii nici sa culeaga conurile de brad,gardul e tot ala de acum 70 ani.
  • 03.06.2023 17:07 Ella ”Conducerea” orasului nu este in stare să rezolve problemele curente, ei mascheaza impotența lor prin creerea altor probleme, cum ar fi o groapă in mijlocul orasului pentru a rezolva o problema de congestiune rutieră care nu există.
  • 03.06.2023 12:34 Gheorghe Și la Liceul Petrol este una dar și în complexul din Bălcescu al Petrolului.Dar cum petrol e rar,intelectual la fel,zile însorite.Multumim celor care și au umplut sacul de 30 ani încoace și care stau de ironii pe Facebook.De parca orașul se zbate in anonimat și ei nu au nici o vina!
132 vizualizari 19 May 2024 09:14 Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

UPDATE, ora 9.26 - Incendiul a fost localizat și nu mai există pericolul de propagare.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că pompierii din cadrul Detașamentelor Sinaia și Câmpina intervin pentru stingerea unui incendiu la Secăria.

citeste mai mult
1851 vizualizari 17 May 2024 21:57 Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

La inițiativa consilierului local Marius Anghelescu, la sediul Primăriei municipiului Câmpina s-a discutat zilele trecute o propunere a unui nou regulament privind parcările rezidențiale din Câmpina.  Din rândurile consilierilor locali au mai fost prezenți Valentin Crețu, Cosmin Raț și Liviu Briciu, alături de mai mulți reprezentanți ai Primăriei.

citeste mai mult
1732 vizualizari 16 May 2024 20:38 Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Prezent astăzi la Ploiești, secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a confirmat faptul că la nivelul IJP se fac verificări în urma sesizării Asociației Câmpina Curată cu privire la numărul mare de vize de flotant acordate în municipiul Câmpina.

citeste mai mult
1518 vizualizari 15 May 2024 22:25 Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

La Secția pentru Judecători de la Consiliul Superior al Magistraturii a avut loc marți, 14 mai, o ședință în cadrul căreia s-au discutat cererile de transferuri ale mai multor judecători. Pe listă s-au aflat și trei judecători de la Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV