Fântâna din fața sălii de sport de la Colegiul ”Grigorescu” Câmpina este într-o stare deplorabilă

Actualitate (Categoria articolului)

În fața sălii de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina se află o fântână arteziană. Din păcate, aceasta este o pată pe imaginea instituției și chiar a orașului.

Aflată pe locul fostei case princiare a lui Dimitrie Barbu Știrbei, a cărui fiică a donat terenul pentru realizarea unei instituții de învățământ, fântâna a fost amenajată la finalul lucrărilor de construire a sălii de sport, în primăvara anului 2004. Fântâna a funcționat doar la inaugurarea sălii de sport, eveniment desfășurat în prezența premierului de la acel moment, Adrian Năstase.
De atunci, iată de aproape 20 de ani, fântâna s-a transformat într-o adevărată groapă de gunoi, în care acum zac deopotrivă pavele, flori și... multă mizerie.
Oare chiar nu vede nimeni și nu vrea sau nu poate face nimeni nimic?!

2581 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Gheorghe 03.06.2023 12:34 Și la Liceul Petrol este una dar și în complexul din Bălcescu al Petrolului.Dar cum petrol e rar,intelectual la fel,zile însorite.Multumim celor care și au umplut sacul de 30 ani încoace și care stau de ironii pe Facebook.De parca orașul se zbate in anonimat și ei nu au nici o vina!
  • Ella 03.06.2023 17:07 ”Conducerea” orasului nu este in stare să rezolve problemele curente, ei mascheaza impotența lor prin creerea altor probleme, cum ar fi o groapă in mijlocul orasului pentru a rezolva o problema de congestiune rutieră care nu există.
  • Coco Channel 04.06.2023 07:40 A fost o decizie proasta sa construiesti o fantana pe locul unui teren de sport.Acum tinerii nu au unde sa joace un fotbal sau tenis.Totul ar trebui sa se desfasoare intr-o sala de sport intunecata,cu miros de igrasie si pe bani.Au fost distruse doua terenuri de sport ,locul unde se adunau copii si tinerii din oras sa joace fotbal,baschet,tenis.In schimb au profesorii loc de parcare.Ce penibil!Paznicii nu lasa copii nici sa culeaga conurile de brad,gardul e tot ala de acum 70 ani.

Actualitate

1113 vizualizari
21 sept. 2023 18:52

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.

1490 vizualizari
20 sept. 2023 15:59

Primim de la cititori. Pe Strada Petre Liciu problemele continuă...

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 mai multe imagini cu Strada Petre Liciu. Un subiect care, din păcate, nu este nou, despre care am mai scris, dar, iată, oamenii apelează tot la noi.

Alte stiri recente

1130 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.

698 vizualizari
21 sept. 2023 16:12

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Programul și delegările

Ajunsă la etapa a 8-a, Liga A Prahova programează la finalul acestei săptămâni noi partide. Iată programul și delegările: