19 posturi de director și director adjunct, de la școlile și liceele din Câmpina, au fost scoase la concurs

Actualitate (Categoria articolului)

La scurt timp după începerea noului an școlar, a început și concursul pentru ocuparea posturilor de director și director adjunct la unitățile de învățământ preuniversitar. În județul Prahova, 207 posturi au fost declarate vacante și scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean, 19 dintre acestea fiind în Câmpina. Mandatele directorilor s-au încheiat în vara acestui an și au fost prelungite până la finalizarea concursului.

Este vorba despre posturile de director și director adjunct la: Colegiul Național "Nicolae Grigorescu", Liceul Tehnologic Energetic, Liceul Tehnologic "Constantin Istrati", Liceul tehnologic Mecanic, Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu", Școala Gimnazială "B.P. Hasdeu", Școala Gimnazială "Al.I. Cuza" și de posturile de director la Colegiul Tehnic Forestier, Școala Gimnazială Centrală, Grădinița cu program normal și program prelungit "Iulia Hasdeu", Grădinița cu program prelungit nr. 9 și Clubul Copiilor.
Conform calendarului stabilit de ISJ Prahova, în perioada 15-26 septembrie se depun dosarele de înscriere la proba scrisă, în perioada 27-29 septembrie vor fi evaluate aceste dosare, iar pe 30 septembrie va fi afișată lista candidaților admiși după evaluarea dosarelor. Pe 8 octombrie vor fi stabilite centrele în care se va desfășura proba scrisă, pe 13 octombrie va avea loc repartizarea candidaților pe centre, pe 15 octombrie se va susține proba scrisă și în aceeași zi vor fi afișate rezultatele. Urmează depunerea eventualelor contestații, iar rezultatele finale la proba scrisă vor fi afișate pe 20 octombrie. Interviul se va desfășura în perioada 15 noiembrie-10 decembrie, rezultatele finale vor fi validate pe 17 decembrie, iar în perioada 20-22 decembrie se vor emite deciziile de numire pe posturi (decizii care vor fi aplicate din 10 ianuarie 2022).

3109 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Anonim 24.09.2021 16:04 Buna ziua, nu va suparati,erati foarte suparati cand aveati impresia ca-n CL vi se restrictioneaza activitatea dar nu aveti nicio problema sa cenzurati la randul vostru. Am scris si eu un comentariu si n-a aparut. Spuneam ca mai mult ca sigur vor fi aceiasi directori si aceleasi directoare ca posturile astea sunt scoase la concurs doar de forma si se iau pe pile. Va fi foarte interesant de vazut rezultatul acestor "concursuri". Probabil din acest motiv nu se mai inscrie lumea.

Actualitate

2820 vizualizari
26 oct. 2021 20:54

Poliția Locală Câmpina a împărțit gratuit măști de protecție și o informare cu măsurile de protecție sanitară care trebuie respectate

5.000 de măști de protecție sunt distribuite gratuit de Primăria municipiului Câmpina, prin Poliția Locală. Marți, 26 octombrie, a avut loc o primă acțiune de acest gen, fiind avute în vedere zonele centrelor comerciale, ale piețelor, precum și stațiile de transport public.

2294 vizualizari
26 oct. 2021 18:42

Un bărbat din Brebu a fost prins băut la volan pe Calea Doftanei, din Câmpina

Luni, 25 octombrie, în jurul orei 11.00, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpina au oprit pe Calea Doftanei, pentru nerespectarea regimului legal de viteză, un autoturism care circula din direcţia Străzii Ecaterina Teodoroiu spre Strada Bogdan Petriceicu Hasdeu.

Alte stiri recente

42 vizualizari
27 oct. 2021 12:17

Tratamente de recuperare post-COVID la SanConfind Poiana Câmpina

Centrul Medical SanConfind din Poiana Câmpina a venit, încă din primăvara acestui an, cu o ofertă de servicii medicale foarte utile: recuperare post-Covid. Tratamentele respective se fac în Baza de Recuperare Medicală, prima structură funcțională a spitalului. De atunci, mulți pacienți care au trecut prin boală și au rămas cu urmări neplăcute s-au adresat Centrului Medical Sanconfind. Iar tratamentele de balneo-fizio-kinetoterapie pe care le-au urmat au dat rezultate bune. Specialiștii în astfel de recuperări fac consulturi medicale, educarea” respiraţiei, exerciţii pentru îmbunătăţirea mersului şi evaluare psihologică pentru integrarea normală în societate.

63 vizualizari
27 oct. 2021 11:49

În sediile HidroPrahova au acces doar persoanele vaccinate împotriva COVID-19, cele cu test negativ sau care au trecut prin boală. Măsura nu se aplică și angajaților societății

Operatorul de apă și canal HidroPrahova anunță că a activat Comitetul de acțiune pentru situații de urgență la nivelul întregii societăți, pentru stabilirea măsurilor suplimentare necesare privind derularea activității în condiții de siguranță, în contextul creșterii incidenței cumulate a virusului SARS-CoV-2.