Încă o "minune" în Câmpina. Teren de sport multifuncțional, dar care nu poate fi folosit decât pentru baschet

Actualitate (Categoria articolului)

În curând, Caracalul va fi invidios pe Câmpina pentru că-i fură "renumele". Cea mai recentă ispravă a administrației locale este realizarea unui teren multifuncțional de sport, dar care, la final, a ieșit unifuncțional.

Concluzia că terenul de sport multifuncțional poate fi folosit decât pentru un singur sport, baschet, nu este a noastră, ci chiar a inițiatorului acestui proiect, consilierul Daniel Ioniță. Răspunzând unei întrebări adresate în ședința de aseară a CL Câmpina, de consilierul Elena Albu, Daniel Ioniță a afirmat: "Eu mi-am exprimat de la bun început dorința de a face acolo un teren de baschet. Mai mulți consilieri au spus să facem un teren multifuncțional și nu am avut nimic împotrivă. Dar singurul sport pentru care poate fi folosit acest teren este baschetul. Pentru handbal, terenul este mult prea mic. De altfel, am întrebat mai mulți profesori de sport din oraș și nimeni nu a putut să îmi indice persoane care să practice handbalul. Iar pentru mini-fotbal, ar exista ceva condiții, dar în urma unei discuții cu președintele CS Câmpina, care va administra terenul, a reieșit că mai sunt alte terenuri pentru fotbal în oraș, astfel că acest teren multifuncțional va rămâne de fapt doar pentru baschet". Ideea este că terenul e prea mic pentru alte sporturi, asta deși exista spațiul necesar pentru un teren mai mare.
În aceste condiții, consilierul Elena Albu a întrebat cine răspunde pentru această situație, pentru faptul că una a aprobat Consiliul Local și până la urmă a ieșit altceva? Nici primarul Horia Tiseanu, nici viceprimarul Adrian Pițigoi nu au dorit să răspundă la această întrebare perfect legitimă, chiar dacă toată lumea se uita spre ei și aștepta un răspuns.
Reamintim că lucrările pentru realizarea terenului de sport multifuncțional au fost finalizate în august, iar costurile s-au ridicat la 147.057 lei, aproximativ 33.000 euro, incluzând și dotări, care, iată, devin nefuncționale. Lucrarea a fost realizată de firma Atlas Company Tg. Mureș. În ședința de joi, 31 august, Consiliul Local Câmpina a aprobat darea în administrarea Clubului Sportiv Câmpina a acestui teren, precum și Regulamentul de organizare și funcționare, care include și tarifele de închiriere a terenului. (facsimil)

6794 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Nedelcu Andrei 01.09.2017 15:25 Am citit cu atentie si un interes deosebit acest articol si am constatat un lucru pe care nu stiu cum sa il cataloghez si ma refer aici la faptul ca domnul consilier Daniel Ionita, pe care il stiu si pentru care am un respect aparte, spune ca s-a interesat (colegii dansului bănuiesc care se ocupa de partea sportiva, care de altfel din cate stiu nu au practicat si nu au nici o legatura cu ceea ce inseamna sportul si mai ales cel de performanta) si nu exista nimeni specializat care poate practica handbalul. Vrea sa va informez ca eu locuiesc in Campina, sunt profesor de educație fizica de 10 ani, am specializarea HANDBAL, am activat ca antrenor secund la echipa de handbal feminin HC Activ CSO Plopeni timp de 2 ani, am obtinut locul 6 national la nivel de junioare 3 in 2015, iar acum sunt profesor-antrenor titular la CSS Ploiesti - handbal feminin junioare 4 si junioare 5. La sfarsitul anului 2016 am fost contactat de colegul meu Adrian Stoican, presedintele clubului CS Câmpina, cu rugăminte a de a-i trimite documentele mele justificative din domeniul handbalului pentru a le prezenta in consiliul de administrație al clubului in vederea participării la un examen pentru postul de antrenor in ideea in care se dorea deschiderea sectiei de handbal. Dar din cauza faptului ca nu am fost pe placul unei persoane din consiliul de administrație pt ca am criticat ca se baga bani in fotbalul de liga a 6-a, bani cu care s-ar putea face o sala polivalenta si o echipa de baschet, handbal sau volei care ar promova orasul si ar face usor performanta, am fost jignit prin intermediari si s-a luat decizia sa se renunte la deschiderea sectiei de handbal pentru ca asa vrea domnul consilier. Pentru ca as fi singurul specializat pe handbal in zona si nu am ce caută în acest club.
  • Marian 01.09.2017 15:31 Din 2 terenuri de tenis de câmp au făcut 1 de baschet!?!? wtf? O să vină și ziua în care nu vom mai suporta toate astea și ....
  • Todor 01.09.2017 16:55 Din câte înțeleg eu, consiliul local este așa de umplutura. Ei Votează ceva iar primăria face ce dorește. Cu alte cuvinte face ceva pe votul consilierilor. Dar așa le trebuie, pentru ca fiecare consilier are câte un mic interes si atunci nu prea comentează. Oricum, consiliul este ''scurtcircuitat''.
  • Miha 01.09.2017 16:59 Puteati sa faceti f. Bine terenuri de tenis. Uitati-va ca sus pe Muscel nu găsesti locuri libere. Pana la urma a vb de bani. Putea fi inchiriat si pt tenis si pt baschet sau hanbal, etc. Imi este sila de conducatorii pe care ii avem. Fie ce ma refer la primaria sau consiliul local. Rusine! Rusine! Rusine!
  • gheorghe radu 04.09.2017 16:13 Mai intai ati lasat in paragina cele doua terenuri de tenis facute tot de voi (as folosi pentru "voi" un font mai mic dar nu se poate..); facute cu gard cu ochiuri prin care trecea mingea de tenis, cu fileuri gaurite si cu maidane pline de buruieni la capete; dupa ce a crapat bine asfaltul de doi bani, hop ca v-a venit idea sa faceti teren multifunctional; multifunctional ca mintea voastra ! O sa va bata Dumnezeu ca ne furati banii...

Actualitate

2454 vizualizari
04 iul. 2022 12:24

Adevărul din spatele proiectului privind înființarea Bibliotecii Municipale Câmpina. Sau cum să înființezi ceva ce deja există

4 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din 30 iunie 2022 s-a aflat și proiectul privind înființarea Bibliotecii Municipale, instituție de drept public, cu personalitate juridică, în subordinea Consiliului Local, proiect inițiat de consilierii PSD Horațiu Zăgan, Livia Lupu și Andrei Duran și ProRomânia - Liviu Davidescu.

1892 vizualizari
03 iul. 2022 11:54

5-7 iulie, o nouă acțiune de dezinsecție în parcurile și spațiile verzi din Câmpina

Primăria municipiului Câmpina anunță programul stabilit împreună cu operatorul Floricon Salub pentru etapa a doua de dezinsecție în parcurile și spațiile verzi din Câmpina. Precedentaa campanie de dezinsecție a avut loc în perioada 24-27 mai.

Alte stiri recente

698 vizualizari
05 iul. 2022 23:01

Emoții și o premieră la festivitatea de absolvire pentru a 21-a promoție a Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina

Elevii celor două clase de asistenți de medicină generală ale Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina, promoția 2022, au trăit emoții deosebit de intense la festivitatea de absolvire, care a avut loc marți seară, la Terasa ”Muntenia”. Au absolvit 45 de elevi ai celor două clase, la care diriginți au fost Nicoleta Manta și Alina Brătulescu. Festivitatea s-a bucurat de o premieră - primul elev din afara granițelor României care devine absolvent al acestei școli: Valeria Dicusar, din Republica Moldova, din orașul Cahul, înfrățit cu Câmpina.

664 vizualizari
04 iul. 2022 20:32

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Municipiul Câmpina, titular al proiectului ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, a nu se supune evaluării adecvate și a nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, propus a fi amplsat în Câmpina, Strada Alexandru Vlahuță.