Au fost montate camere video în 15 intersecții din Câmpina. Mai trebuie realizate câteva branșamente la rețeaua electrică

Actualitate (Categoria articolului)

După cum bine știți, administrația locală câmpineană a decis implementarea unui sistem video de supraveghere în 15 intersecții din municipiu pentru monitorizarea permanentă a traficului auto și pietonal. În total sunt 35 de camere video montate în intersecțiile stabilite de municipalitate și două sisteme de monitorizare - unul la Poliția Locală și unul la Poliția Municipală.

Investiția se ridică la 187.813 lei fără TVA, iar firma executantă este SC Casido SRL Brăila. Ei bine, cele 35 de camere video au fost montate deja. Numai că, a apărut o problemă. S-a descoperit că nu toate intersecțiile din Câmpina sunt racordate la sistemul de alimentare permanentă cu energie electrică. Cele mai multe depind de iluminatul public, iar acesta este funcțional doar pe timp de noapte. Ori, camerele video trebuie să monitorizeze traficul 24 de ore din 24. După cum a precizat directorul Direcției de Investiții din cadrul Primăriei Câmpina, Eliza Oprescu, în prezent se realizează branșamente electrice aeriene în intersecțiile în care nu există așa ceva, lucrările urmând să fie finalizate până la jumătatea acestei luni.

Vă reamintim care sunt cele 15 intersecții care vor fi monitorizate video:

1. I.H.Rădulescu cu Siretului și Drumul Taberei

2. Bd. Carol I cu Strada Siretului

3. Calea Doftanei cu Strada Voila

4. Calea Doftanei cu Strada B.P. Hasdeu

5. Bd. Carol I cu Strada 1 Decembrie 1918

6. Bd. Carol I cu Calea Doftanei și Bd. Culturii

7. Bd. Carol I cu Strada Mihail Kogălniceanu

8. Bd. Bălcescu cu Strada Orizontului

9. Bd. Bălcescu cu Sondei, Schelelor și Bd. Carol I

10. Bd. Bălcescu cu Câmpului și Calea Dacia

11. Calea Dacia cu DN1

12. Bd. Carol I cu străzile Oituz și Pictor Grigorescu

13. Plevnei cu Pictor Grigorescu

14. Ecaterina Teodoroiu cu Zorilor

15. Dr. Victor Babeș cu Lt.Col. Erou Oprescu Adrian

10245 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Hortopan 07.10.2016 22:29 Trebuiau instalate in 30 zile de la semnarea contractului! Iar lucrarea ce fost câștigată de Casido care va încasa toti banii, a fost executata in totalitate de o firma din Campina!

Actualitate

754 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.

1351 vizualizari
30 ian. 2023 19:37

Tarifele pentru utilizarea bazelor sportive de la Câmpina au fost majorate de Consiliul Local. Creșterile ajung până la 54%

1 comentarii

După cum v-am informat deja, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 25 ianuarie, au fost discutate și votate noile tarife de închiriere pentru bazele sportive din Câmpina, administrate de Clubul Sportiv. Noile tarife au fost aprobate aproape fără nicio discuție, iar inițiatorii proiectului au fost Roxana Gheorghe (Partidul Verde), Liviu Briciu (POL), Liviu Dumitrache (USR) și Andrei Duran (PSD).

Alte stiri recente

14 vizualizari
31 ian. 2023 12:17

ISU a intervenit cu șenilata la Boșilcești - Telega pentru preluarea a doi pacienți izolați

Salvatorii de la ISU Prahova au intervenit marți, 31 ianuarie 2023, pentru acordarea asistenței medicale de urgenţă în satul Boșilcești, comuna Telega.

444 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.