Mihaela Marin, coordonator CSS ”Constantin Istrati” Câmpina: ”O medalie la Mondialele din Kenya ar fi un vis”

Sport (Categoria articolului)

Sportul câmpinean mai este reprezentat la nivel național și internațional, la vârf, doar de atletism, acolo unde sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina mențin ștacheta unor performanțe deosebite, cu prezențe constante pe podiumurile naționale și internaționale la diverse competiții. Despre realizările anului 2020, dar și despre planurile pentru 2021 am discutat cu profesor Mihaela Marin, coordonatorul CSS ”Constantin Istrati” Câmpina. (video)

Anul 2020 a adus, în ciuda tuturor problemelor legate de pandemia de coronavirus, rezultate bune și foarte bune pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati”, atât la nivel național, dar și internațional, ”vârfurile” fiind - ca și în anii precedenți - Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) și Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel), în probele de aruncarea discului și aruncarea greutății. Titlurile naționale, medaliile de argint de la Balcaniada de la Istanbul și toate celelalte rezultate ale clubului, dincolo de performanțele propriu-zise, au adus puncte clubului, astfel că în ierarhia de la final de an, a federației de specialitate, CSS ”Constantin Istrati” ocupă un excepțional loc 18 din 194 cluburi, iar dintre cluburile sportive școlar, clubul câmpinean se află pe primul loc.
În privința anului 2021, atenția cea mai mare este îndreptată spre competițiile internaționale - Europenele din Estonia și Mondialele din Kenya. ”Atât Andreea Lungu, cât și Marius Vasile sunt în vizor pentru a participa la aceste competiții. Andreea a îndeplinit deja baremul pentru Mondiale, dar va trebui să-l reconfirme în prima parte a acestui an pentru a putea fi prezentă în Kenya. O medalie la Mondialele din Kenya ar fi un vis”, ne-a precizat Mihaela Marin, profesorul coordonator al CSS ”Constantin Istrati” Câmpina. (video)

10891 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

761 vizualizari
30 nov. 2023 18:59

Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV. Prima zi, un spectacol sportiv total

Șase echipe de top din România la nivel de handbal feminin juvenil au venit la Câmpina pentru a participa la Cupa ”1 Decembrie”.

2062 vizualizari
29 nov. 2023 12:47

Președintele CS Câmpina trebuie să demisioneze! O mulțime de argumente și un apel la bun simț, decență și onoare

3 comentarii

Nu vom discuta în acest articol despre persoane, ci despre ocupantul unui funcții publice. Indiferent de numele său, la cum și-a derulat mandatul în ultimii deja mulți ani, președintele Clubului Sportiv Câmpina a ajuns la momentul la care trebuie să plece! Măcar din bun simț, decență și onoare. Dacă le are...

Alte stiri recente

512 vizualizari
30 nov. 2023 21:40

Subiect serios, discuții comice în plenul CL Câmpina pe tema terenurilor de pe albia râului Doftana

Consiliul Local Câmpina a aprobat, la propunerea primarului Alin Moldoveanu, în ședința din 25 octombrie 2023, o hotărâre privind îndeplinirea procedurilor de radiere din Cartea Funciară a drepturilor de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea societăților Electrocarbon și Elsid, pentru mai multe terenuri de pe râul Doftana, acolo unde cele două societăți au o serie de investiții în domeniul energetic și unde administrația locală intenționează să realizeze centura de est a orașului. După aprobarea hotărârii, Electrocarbon și Elsid au apelat la instanță.

831 vizualizari
30 nov. 2023 21:32

Ion Alexe, cel mai potrivit nume pentru recent inaugurata sală de sport din Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

În urmă cu puțin timp, în ziua ceremoniei de absolvire și depunere a jurământului de către poromoția noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, în prezența secretarului de stat chestor general Bogdan Despescu și a inspectorului principal al Poliției Române chestor Benone Matei, a avut loc inaugurarea sălii de sport din incinta acestei instituții de învățământ.