Câmpinenii sunt invitați să depună copii ale actelor de proprietate la primărie pentru finalizarea Cadastrului General

Anunțuri (Categoria articolului)

Primăria municipiului Câmpina îi invită pe cetățeni să depună copii legalizate ale documentelor de proprietate pentru realizarea și finalizarea Cadastrului General. Este vorba despre cetățenii care locuiesc în zonele unde s-au efectuat lucrări cadastrale.

În cursul anului 2022, la Câmpina s-au efectuat lucrări cadastrale în vederea înregistrării sistematice a imobilelor pe sectoare cadastrale, pe anumite sectoare, detalii - aici. În acest context, pentru că destul de mulți câmpineni nu au depus copii legalizate ale actelor de proprietate pentru a se putea face înscrierea în Cadastrul General, Primăria Câmpina vă invită să faceți acest lucru în cel mai scurt timp posibil. Actele în copie legalizată pot fi transmise și echipelor care se află pe teren din partea socieătții care realizează cadastrul general, echipe însoțite de un polițist local. Așadar, cei care locuiesc în zona respectiovă dacă au deja copii legalizate ale actelor de proprietate le pot da direct acestor echipe.
Pentru cei care nu au aceste documente la momentul vizitei în teren a echipelor, documentele se pot depune personal la sediul Primăriei Câmpina (Serviciul Urbanism - persoană de contact Lavinia Stanchi), prin poștă la sediul Primăriei Câmpina (Bulevardul Culturii, nr. 18) ori direct la sediul firmei care se ocupă de realizarea Cadastrului General, cu sediul în Băicoi, Str. Republicii, nr. 13.
De asemenea, Primăria Câmpina subliniază faptul că în situația netransmiterii actelor de proprietate / documentelor care dovedesc posesia, în baza art. 35, alin. 9 din Regulamentul privind realizarea, verificarea și recepția lucrărilor sistematice de cadastru și înscrierea din oficiu a imobilelor în cartea funciară, aprobat prin Ordinul nr. 1/ 7 ianuarie 2020, imobilul se va înscrie provizoriu în cartea funciară, în favoarea UAT Câmpina.

3516 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Catrinel 29.01.2023 06:05 Din mesajul de mai sus nu reiese daca toti campinenii trebuie sa depuna copii legalizate ale documentelor de proprietate sau numai cei din zonele in care s-au efectuat lucrări cadastrale in anul 2022. Astept un raspuns si va rog pe viitor sa fiti mai expliciti.
  • Coco Channel 29.01.2023 09:21 Un abuz fantastic!Ciuca,guvernul,legea tocmai a spus ca nu trebuie sa mai umblam cu hartii!E ILEGAL sa ma chemi in toiul iernii sa depun acte.O luati pe urma comunistilor?Vreti sa stiti pe cine puteti sa mai furati?Nu platim destule taxe si impozite?

Anunțuri

335 vizualizari
25 mar. 2023 11:04

Comunicat de presă. Începere proiect “Renovare integrată a clădirilor rezidențiale multifamiliale - BLOC 230, BLOC 231 și BLOC 232 din Comuna Poiana Câmpina, județ Prahova”

COMUNA POIANA CÂMPINA demarează proiectul “Renovare integrată (consolidare seismică și renovare energetică moderată) a clădirilor rezidențiale multifamiliale – BLOC 230, BLOC 231 și BLOC 232 din Comuna Poiana Câmpina, județ Prahova”, finanţat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, Componenta 5 - Valul Renovării, Axa 1 - Schema de granturi pentru eficienţă energetică şi rezilienţă în clădiri rezidențiale multifamiliale, Operațiunea A.1 - Renovarea integrată (consolidare seismică și renovare energetică moderată) a clădirilor rezidențiale multifamiliale.

607 vizualizari
25 mar. 2023 06:35

Comunicat de presă. Începere proiect „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social” în municipiul Câmpina

UAT Municipiul Câmpina, în calitate de beneficiar, derulează proiectul „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social”, cod SMIS 155461, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 9 - Sprijinirea regenerării economice şi sociale a comunităţilor defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiții 9.1 – DLRC (CLLD) – Dezvoltarea locală plasată sub responsabilitatea comunității.

Alte stiri recente

1503 vizualizari
01 apr. 2023 19:00

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri ale etapei a 22-a, din Liga A Prahova. Celelalte meciuri ale rundei sunt programate mâine dimineață. Iată rezultatele partidelor de până acum și clasamentul actualizat:

661 vizualizari
01 apr. 2023 18:51

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CS Câmpina 4-0

Derby-ul campionatului Ligii A Prahova a fost așteptat cu mare interes la Breaza. Gazdele veneau după despărțirea de antrenorul principal, Costin Plăvache, dar dornice să-și ia revanșa după înfrângerea din tur, singura a liderului, în vreme ce câmpinenii își doreau să demonstreze că acea victorie nu a fost una întâmplătoare și că ei ar merita să ocupe prima poziție a clasamentului la nivel județean.