CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Două intervenții dificile ale salvamontiștilor în Bucegi. A fost nevoie și de elicopter

- Actualitate -

Două intervenții dificile ale salvamontiștilor în Bucegi. A fost nevoie și de elicopter

Salvamontiștii prahoveni au avut în cursul zilei de vineri, 2 iunie, solicitări pentru două intervenții dificile.

Prima intervenție a venit în urma unui apel la ora 8.20, în care se anunța că un turist neechipat corespunzător a rămas blocat în zona mediană a Văii Caraimanului, pe un traseu extrem de epriculos, unde este nevoie de un echipoament adecvat și multe experiență. Victima, un bărbat de 45 de ani, din Constanța, a rămas blocată pe munte după ce a pierdut marcajul turistic și s-a rătăcit într-o zonă foarte accidentată din versantul nordic al Jepilor. Un echipaj terestru și altul aerian au plecat imediat în zona indicată. După aproape două ore, victima a fost extrasă cu bine în elicopter și adusă în oraș, fiind în afara oricărui pericol.
O a doua intervenție s-a produs după-amiază și a avut loc pe poteca turistică spre Cascada Urlătoarea, pe un traseu considerat foarte ușor și fără riscuri. Totuși, acolo o femeie de 44 ani, din județul Ilfov a suferit o dublă fractură de tibie și peroneu după ce a alunecat pe noroi și a căzut. După îngrijirile acprdate la fața locului, victima a fost coborâtă pe targă (foto) și predată unui echipaj de la Ambulanță.


02 Jun 2023 20:34 2026 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
638 vizualizari 23 May 2024 07:47 Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Pe DN1, la Nistorești, a avut loc miercuri, 22 mai, în jurul orei 22.30, un accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a unuia dintre conducătorii auto implicați, care avea permisul de conducere suspendat.

citeste mai mult
4824 vizualizari 22 May 2024 23:04 La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

2.994 cereri de înscriere au fost depuse pentru sesiunea de admitere din mai - iunie la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, unde sunt scoase la concurs 1.340 locuri.

citeste mai mult
593 vizualizari 22 May 2024 21:05 Conferință la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” privind valorificarea potențialului cultural după lucrările de restaurare

Conferință la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” privind valorificarea potențialului cultural după lucrările de restaurare

La Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” din Câmpina a avut loc luni, 20 mai, o conferință privind valorificarea potențialului cultural odată cu încheierea lucrărilor de restaurare a Castelului ”Iulia Hasdeu”.

citeste mai mult
1361 vizualizari 20 May 2024 16:53 Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Poliția Municipală Câmpina are de astăzi un nou comandant. Este vorba despre comisar șef de poliție Alexandru Gabriel Vasile, împuternicit să conducă instituția de la Câmpina pe o perioadă de două luni, deci inclusiv în perioada alegerilor europarlamentare și locale.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV