Conferință dedicată păcii și tinerilor, la Câmpina

Social (Categoria articolului)

Voluntarii de la Grupul informal de inițiativă PeaceJam Câmpina vor organiza, în perioada 22-23 aprilie 2023, la Casa Tineretului, o conferință dedicată păcii și tinerilor.

În acest sens, organizatorii ne-au transmis următorul comunicat de presă:
”Hey!! Mă bucur să te anunț de un nou și unic eveniment care are loc în Câmpina. Dacă doriți să aveți parte de dezbateri legate de problemele societății în care trăim, de jocuri interesante și să vă bucurați de un moment artistic la care vor lua parte Atelierul actorului și trupa Apollo 22, aceasta este evenimentul vostru. Noi, Grupul de inițiativă PeaceJam Câmpina, organizăm pe 22-23 aprilie o conferință dedicată păcii și tinerilor, la Casa Tineretului.
Pentru tinerii interesați de a lua parte la această conferință, acesta este linkul de înscriere pe care îl puteți accesa și vă duce direct la formular: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeYdnMXPP4o-mTnTTl8aTULDlgSuiPwCXO86Lk9LOYkjYZKOQ/viewform?usp=sf_link. Iar dacă ați împlinit vârsta 18 ani și vreți nu numai să participați la această conferință, dar să vă și implicați, puteți deveni mentori, iar acesta este linkul pentru formularul de înscriere: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdX2C4RFD3QWwDAE3mOpVTOM6rf7WyrwzfCKcZraUPs1Er79A/viewform?usp=sf_link. Dacă ai un prieten, te anunț că mentorii vor fi în perechi de câte doi, așa că nu ezita să-ți contactezi unul dintre prieteni și să participați la această conferință împreună!
Aceste formulare conțin toate cele necesare, dar pentru mai multe informații nu ezitați să ne urmăriți și contacta pe contul de Instagram @peacejamcampina.
Ne vom bucura dacă ați lua parte alături de noi la această conferință unică, organizată pentru prima dată în România și realizată în totalitate de tinerii din Câmpina”.

1236 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1662 vizualizari
28 mai 2023 08:46

Echipa Școlii Centrale Câmpina a participat la faza județeană a concursului ”Educație rutieră - Educație pentru viață”

Sâmbătă, 27 mai, în Parcul Memorial Constantin Stere, din comuna Bucov, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au organizat faza județeană a concursului național ”Educație rutieră- Educație pentru viață". În competiție, au participat șase echipe a câte patru elevi din ciclurile primare și gimnaziale din unități de învățământ din Câmpina (Școala Gimnazială Centrală) și din orașele Comarnic, Mizil,  Sinaia, Plopeni și Vălenii de Munte. 

1681 vizualizari
27 mai 2023 11:25

SING, proiect Erasmus al Fundației Zamolxes, la Câmpina

Fundația Zamolxes continuă șirul schimburilor internaționale organizate în Câmpina, cu un nou proiect ce va reuni peste 40 de tineri participanți cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani din Polonia, Bulgaria, Spania și Slovacia.

Alte stiri recente

689 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

897 vizualizari
03 iun. 2023 16:40

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 3-0

Meci cu aer de vacanță la ultima reprezentație a CS Câmpina pe teren propriu. A fost o victorie care nu folosește nimănui, iar la final, părea că nimeni nu pleacă acasă fericit, după cele aproape două ore petrecute la terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina.