Trei seri de jazz și rock la festivalul de la Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

La Câmpina a început, în această seară, cea de-a VI-a ediție a Festivalului de Jazz-Rock, eveniment organizat de Club Live, adică de Liviu Briciu, cu sprijinul Primăriei, Consiliului Local și Casei Tineretului. Un festival care se desfășoară pe parcursul a trei seri. Se cântă doar muzică de calitate și doar live.

Este un eveniment destinat unui anumit tip de public, dar este în același timp și un eveniment care reunește prieteni. Oameni care nu s-au mai văzut de multă vreme, pe care viața i-a dus pe meleaguri diferite, îndepărtate chiar, oameni care știu că se vor regăsi cu siguranță la Câmpina, la Festivalul de Jazz-Rock. Așa se întâmplă în fiecare an, așa s-a întâmplat și acum.
A deschis ediția din acest an a festivalului o formație din Sfântu Gheorghe - Sarosi Peter Azara, cu o solistă senzațională - Tasi Nora. A urmat Platonic Band a lui Nicu Pațoi și Berti Barbera, adică acel proiect frumos, care a adus laolată muzicieni foarte talentați. Alături de cei doi menționați, din Platonic Band mai fac parte Răzvan Lupu (baterie) și Adrian Ciuplea (chitară bas).
Mâine, de la ora 19.00, vor cânta The Groovy Bastards, IVO Proiect (trupa creată de Liviu Briciu) și Viorica Pintilie Quartet. Duminică seara vor cânta C.A.L.I. Quartet și Ethnotic Project.
Festivalul se desfășoară în incinta ștrandului de la Casa Tineretului.

7403 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2777 vizualizari
02 dec. 2021 20:22

S-au pus în vânzare biletele pentru concertul de Crăciun organizat de Casa de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina

"Magia muzicii" este spectacolul de Crăciun care va avea loc pe scena Casei de Cultură "Geo Bogza" din municipiul Câmpina la data de 20 decembrie 2021, de la ora 18.00. Un spectacol de colinde românești și cântece de iarnă din repertoriul internațional interpretate de artiști consacrați, dar și tineri absolvenți ai Universității Naționale de Muzică București.

6011 vizualizari
01 dec. 2021 18:28

Certificatele de naștere și botez ale lui Geo Bogza, un cadou pentru Câmpina de Ziua Națională a României

La Câmpina, Ziua Națională a României nu a fost sărbătorită anul acesta printr-o manifestare publică, în centrul localității, din cauza măsurilor de protecție sanitară impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de coronavirus. Cu toate acestea, pentru că 1 Decembrie nu este o zi oarecare, ci una de mare importanță în istoria națională și în inimile românilor, la Câmpina a fost organizat un eveniment special, într-un cadru restrâns.

Alte stiri recente

1172 vizualizari
08 dec. 2021 22:58

Andreea Lungu și Marius Vasile și-au încheiat activitatea la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și vor continua pentru... CSM Brașov

1 comentarii

Câmpina are de câțiva ani o problemă, pe care niemni nu pare dispus să o rezolve. Copiii care activează la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina își termină perioada de juniorat, trebuie să treacă la nivelul următor - tineret și apoi seniori, dar pentru că în Câmpina nu există preocupare pentru a-i menține pe acești copii la un club local, ei sunt nevoiți să cute alte cluburi din țară pentru a-și continua activitatea.

1339 vizualizari
08 dec. 2021 20:15

Punctele de vedere ale partidelor cu reprezentare în CL Câmpina despre construirea unui bloc pe Bulevardul Culturii, lângă Primărie

Am scris, într-un articol anterior, despre intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din municipiul Câmpina, pe terenul unde s-a aflat cândva grădina de vară și care astăzi aparține firmei respective. Aceste teren este la doi pași de sediul Primăriei Câmpina, care este o clădire monument istoric de clasa A - Vila Ștefănescu sau Casa cu Grifoni. Referitor la această situație am cerut un punct de vedere liderilor partidelor cu reprezentare în Consiliul Local, precum și Primăriei Câmpina.