Echipa PMP pentru Consiliul Local Câmpina și o parte dintre proiectele destinate comunității

Politică (Categoria articolului)

Partidul Mișcarea Populară Câmpina aduce în fața alegătorilor, pentru scrutinul din 27 septembrie, o echipă de consileri foarte puternică, bine pregătită în toate domeniile de activitate, care îl va susține pe candidatul la funcția de primar, Ioan Adrian Pițigoi și care are deja o serie de proiecte importante pentru comunitatea locală. În rândurile următoare continuăm să vă prezentăm o parte din echipa PMP Câmpina, precum și câteva dintre cele mai importante proiecte pentru comunitatea locală.

Alina Brătulescu (37 ani, inginer): ”Câmpina are nevoie de proiecte concrete, importante pentru întreaga comunitate, dar și pentru fiecare cartier în parte, proiecte pe care le voi promova și susține în viitorul Consiliu Local și pe care le dorește și candidatul nostru la funcția de primar, Ioan Adrian Pițigoi. Dintre aceste proiecte, aș aminti necesitatea dezvoltării unei infrastructuri pentru descongestionarea traficului - construirea unei parcări care să elibereze principalele artere de circulație, dar și crearea de piste de biciclete, trotinete, alte vehicule electrice și încurajarea populației să le folosească; încurajarea dezvoltării turistice a zonei prin organizarea de activități de promovare și vizitare a obiectivelor de interes; atragerea investitorilor imobiliari pentru construirea de locuințe noi, accesibile tinerilor prin programe de achiziții; intensificarea activității de atragere de fonduri europene, mai ales pentru reindustrializarea localității și crearea de noi locuri de muncă”.
Costin Petcu (51 ani, avocat): ”Voi sprijini întotdeauna cu integritate și interes proiectele realiste, fezabile, apte să aducă beneficii câmpinenilor, pentru a crea împreună o comunitate adaptată potrivit dorințelor și nevoilor oamenilor, pentru a avea un mediu de afaceri sănătos și matur și, totodată, o viață socială curată, fără compromisuri, bazată pe respectul valorilor. Sunt câteva proiecte la care țin foarte mult și pe care le voi propune viitorului Consiliu Local, printre care amintesc dezvoltarea în plan cultural-spiritual prin activitățile ce ar putea fi derulate și susținute în cadrul instituțiilor de cultură din Câmpina; organizarea unui festival de teatru pentru tineret, mai ales pentru liceeni, care ar deveni o adevărată pepinieră pentru trupa de teatru ”Mircea Albulescu” deja existentă; reînvierea tradiției motocrosului prin identificarea unei locații potrivite pentru construirea unui nou traseu la standarde internaționale”.
Ioana Popescu (34 ani, asistent medical): ”M-am născut în Câmpina, care este un oraș de vis și în care îmi doresc să pot contribui la crearea unui climat mai plăcut, în care câmpinenii să se simtă ca la ei acasă. Cultura și sportul vor fi două dintre domeniile în care îmi doresc să pot susține și promova o serie de proiecte, printre care modernizarea terenurilor existente, crearea de zone de jocuri cu mai multe folosințe, accesul gratuit al tinerilor la bazele sportive. Prin toate acestea, cultura și sportul, care au fost întotdeauna pasiunile principale ale câmpinenilor, vor deveni instrumente puternice pentru consolidarea coeziunii comunității. De asemenea, îmi doresc să promovez și să susțin amenajarea de noi locuri de parcare, precum și găsirea celor mai bune soluții pentru redeschiderea cinematografului”.
Mugurel Mărgărițoiu (44 ani, economist): ”Angajamentul meu față de câmpineni este de a avea o relație de dialog și consultare cu aceștia, vom fi în permanentă legătură, pentru a putea identifica și rezolva problemele comunității, în scopul îmbunătățirii calității vieții și dezvoltării orașului. Atragerea de fonduri europene rămâne o sursă însemnată a creșterii economice sustenabile. Este necesar să atragem cât mai multe investiții și finanțare europeană pentru a oferi locuitorilor Câmpinei condiții de viață cât mai bune, taxe și impozite reduse, locuri de muncă, posibilități de recreere și distracție, per total, un nivel de trai mai ridicat. Este necesară refacerea și modernizarea infrastructurii de transport prin lucrări de asfaltare și amenajare, creșterea numărului de locuri de parcare. Îmi doresc un mediu curat și un alt proiect pe care îl consider foarte important este facilitarea accesului tuturor cetățenilor la apă și canalizare. De importanță în acest sens este proiectul de introducere a canalizării în zona Calea Doftanei – Voila, unde de ani de zile locuitorii acestor cartiere sunt privați de accesul la această facilitate”.
Mai multe detalii despre proiectele PMP Câmpina puteți găsi pe pagina de Facebook Ioan Pițigoi.

(Publicitate electorală, articol publicat la comanda PMP Prahova, CMF 21200020)

3823 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2303 vizualizari
02 aug. 2022 13:48

Ce cred liderii politici locali despre demisia lui Marian Nistor de la conducerea Pieței Centrale Câmpina?

După demisia surprinzătoare (sau poate că nu) a directorului Serviciului Piața Centrală Câmpina, Marian Nistor, înregistrată pe 1 august 2022, reacțiile au fost din cele mai diverse. În aceste context am considerat că ar fi interesant de văzut care este părerea liderilor politici locali despre demisia șefului Pieței, care este și președinte al PNL Câmpina.

2962 vizualizari
28 iul. 2022 21:18

Comunicat de presă al PMP Câmpina privind avizul Comisiei Tehnice asupra PUZ-ului privitor la pasajul subteran

6 comentarii

Joi, 28 iulie, la sediul Primăriei Câmpina a avut loc o ședință a Comisiei Tehnice, unde s-a avizat proiectul privind PUZ-ul pentru pasajul subteran din centrul localității. Unele partide au avut diverse reacții, dar singura formațiune care a transmis un comunicat de presă a fost Partidul Mișcarea Populară (PMP). Iată comunicatul semnat de președintele Adrian Pițigoi și consilierii locali Aron Sabo, Bogdan Ene, Marius Anghelescu:

Alte stiri recente

20 vizualizari
07 aug. 2022 20:46

Insulele Capului Verde, o destinație exotică la tarife de early booking, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina au fost lansate ofertele early booking pentru o serie de destinații exotice - Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Kenya, Tanzania, Seychelles, Thailanda, Sri Lanka, Japonia sau Insulele Capului Verde, destinații spectaculoase, foarte apreciate și ideale pentru o vacanță memorabilă.

694 vizualizari
07 aug. 2022 16:20

Percheziții în Prahova la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală și delapidare

Duminică, 7 august, procurorii din cadrul Parchetului Curții de Apel Ploiești, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Prahova și Călărași, la domiciliile a doi bărbați cu vârstele de 35, și respectiv 58 de ani și la domiciliul unei femei în vârstă de 43 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și delapidare.