Ștefan Goran, cel mai bun înotător de la CS Câmpina la Cupa ”Moș Crăciun” de la Izvorani

Sport (Categoria articolului)

La finalul acestei săptămâni, la Baza Olimpică de la Izvorani, din apropierea Capitalei, a avut loc Cupa ”Moș Crăciun” la Natație, pentru copii 6-9 ani. Au fost aproximativ 300 de sportivi de la 11 cluburi din întreaga țară.

Cel mai bun dintre cei trei sportivi ai CS Câmpina prezenți la acestă competiție s-a dovedit a fi Ștefan Goran - locul 1 la 50m spate, locul 2 la 50m fluture, locul 2 la 50m craul și locul 3 la 50m bras. Astfel, Ștefan Goran a adus clubului câmpinean singurele medalii - una de aur, două de argint și una de bronz. De asemenea, au mai obținut rezultate remarcabile Maria Brotoiu - locul 6 la 50m craul, locul 8 la 50m spate și Vlad Chițu - locul 6 la 50m spate și locul 6 la 50m bras. Cei trei sportivi ai clubului câmpinean, prezenți la competiția de la Izvorani, sunt antrenați de Adrian Stoican și Raluca Zahiu Duță.
Ștefan Goran are 8 ani și este elev la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu".

2826 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1894 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4742 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

155 vizualizari
10 aug. 2022 19:04

Trofee și amintiri frumoase, bilanțul Ansamblului ”Ghiocelul” Câmpina la Festivalul Internațional de Folclor de la Ohrid, Macedonia

La Ohrid, în Macedonia, a avut loc în perioada 4-9 august ediția din acest an a Festivalului Internațional de Folclor al Tineretului ”Zdravko Banar”, singura formație din România prezentă la acest eveniment fiind Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina.

483 vizualizari
10 aug. 2022 15:12

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: