Se circulă în coloană pe DN1, spre Valea Prahovei. Iar coloana începe de la Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Centrul Infotrafic al Poliției Române anunță că, din cauza numărului mare de mașini, circulația pe DN1, pe sensul de mers spre Brașov, se desfășoară îngreunat în zona localităților Comarnic și Bușteni, unde se circulă în coloană. Noi vă anunțăm și vă demonstrăm că, de fapt, coloana de autovehicule se formează de la Câmpina.

Astăzi a început minivacanța de Ziua Națională, iar acesta este un motiv suficient pentru ca traficul pe DN1 să fie cumplit. Coloana de mașini se formează încă de la Câmpina și nici nu vrem să ne imaginăm care este situația începând de la Comarnic, unde rămâne o singură bandă de drum pe fiecare sens. Probabil că o distanță care, în mod normal, este parcursă în cel mult două ore (București - Brașov), astăzi va fi parcursă în 4 ore, asta dacă suntem optimiști. Este posibil să fie mai mult de atât. 
Vă reamintim că minivacanța de Ziua Națională durează până duminică, 4 decembrie.

6234 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

214 vizualizari
03 mar. 2024 09:36

"Ne considerăm mințiți" în privința respectării legalității la adoptarea bugetului local al Câmpinei

1 comentarii

A fost sau nu adoptat legal bugetul municipiului Câmpina? Aceasta este întrebarea și răspunsul ar trebui să fie afirmativ de vreme ce bugetul a avut toate avizele de legalitate. Numai că, două ședințe la rând, în plenul Consiliului Local s-a ridicat problema încălcării unui articol din Legea Finanțelor Publice Locale.

248 vizualizari
03 mar. 2024 09:05

Primim de la cititori. Mizeria dintr-o stație de taxiuri, din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse joi dimineață în stația de taxiuri din apropierea stației de carburanți OMV.

Alte stiri recente

1231 vizualizari
03 mar. 2024 13:04

Liga A Prahova, etapa a 18-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă, 2 martie, a început returul Ligii A Prahova. Sâmbătă dimineață au avut loc primele două meciuri, alte două după-amiază, iar etapa s-a încheiat duminică dimineață. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

164 vizualizari
03 mar. 2024 12:24

Baschetbalistele de la CS Câmpina, locul 8 la turneul final sub 15 ani

Calificate la turneul final, fetele de la echipa de baschet juniori sub 15 ani a CS Câmpina au participat în aceste zile la competiția găzduită de Sala Sporturilor din Alexandria.