Vineri, ultima zi a expoziţiei "Fantesy of Univers" semnată de Irma Mărgăriţoiu

Actualitate (Categoria articolului)

Vineri, 24 noiembrie, este ultima zi în care puteţi vizita expoziţia "Fantesy of Univers", a tinerei pictorițe Irma Mărgăriţoiu. Expoziţia se află la primul etaj al Centrului de Afaceri Mercantis din Câmpina, oraşul natal al artistei.

Sunt expuse câteva zeci de lucrări care pot fi achiziţionate de doritori. "Această expoziţie a fost deschisă cu scop caritabil, pentru a evidenţia şi reaminti despre lecţia umanităţii care există în fiecare dintre noi. Stilul adoptat reprezintă un mixt între liniile decorative, nuanţele accentuate de culori vii şi elemente figurative", ne-a declarat Irma Mărgăriţoiu.
Cei care vizitează expoziţia şi doresc să achiziţioneze unul dintre tablouri pot să o contacteze direct pe autoare, datele ei de contact fiind afişate alături de preţurile tablourilor la sala de expoziţie. Intrarea este gratuită.

5170 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1159 vizualizari
29 nov. 2023 21:28

Primim de la cititori. Dezastru ecologic pe albia râului Doftana - tone de griblură, pietriș și asfalt de-a valma

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini cu ceea ce cititorul nostru numește ”dezastrul ecologic de pe albia râului Doftana”.

2201 vizualizari
29 nov. 2023 10:52

Unul dintre panourile solare de la trecerile de pietoni din Câmpina este orientat spre... nord. Încă nu este fixat definitiv...

1 comentarii

Relatam zilele trecute că pe artera principală a Câmpinei se lucrează la amplasarea stâlpilor pentru iluminatul trecerilor de pietoni, în cadrul unuia dintre cele trei proiecte de modernizare a iluminatului public din Câmpina, derulate de administrația locală cu fonduri europene.

Alte stiri recente

264 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu. 

1164 vizualizari
29 nov. 2023 15:34

Vineri, 1 Decembrie, un segment din Bulevardul Carol I va fi închis circulației rutiere

Primăria municipiului Câmpina a anunțat închiderea unui tronson din Bulevardul Carol I, cel cuprins între intersecțiile cu străzile Frații Golești și Henri Coandă.