CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Câmpinenii Andreea Lungu și Marius Vasile, pe podiumul Naționalelor de atletism în proba de aruncarea discului

- Sport -

Câmpinenii Andreea Lungu și Marius Vasile, pe podiumul Naționalelor de atletism în proba de aruncarea discului

Duminică, 8 martie 2020, pe o vreme destul de neprielnică, pe Stadionul ”Iolanda Balaș Soter” din București a avut loc Campionatul Național de Aruncări Lungi de Iarnă pentru seniori și tineret, fiind programate întreceri de aruncarea ciocanului, aruncarea suliței și aruncarea discului, la feminin și masculin. Cei mai titrați atleți câmpineni ai momentului, Andreea Lungu și Marius Vasile, legitimați la CSS ”Constantin Istrati”, au participat în proba de aruncarea discului, clasându-se pe podium la ambele categorii de vârstă.

Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) a reușit o aruncare de 45,57m, cu care s-a clasat pe locul al doilea la tineret și locul al treilea la seniori.
Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) a aruncat discul la 47,72m, performanță cu care a câștigat titlul național la tineret și s-a clasat pe locul al treilea în întrecerea seniorilor.
De asemenea, în cadrul aceleiași competiții, în proba de aruncarea suliței, Ioana Plăvan, antrenată de Nicolae Pavel, fostă componentă a CSS ”Constantin Istrati”, acum legitimată la Gloria Buzău, dar care continuă să se antreneze la Câmpina, a obținut titlul de vicecampioană națională la tineret și seniori, cu o aruncare de 47,88m.
Performanțele sportivilor câmpineni sunt foarte importante și demonstrează încă o dată valoarea școlii câmpinene de aruncări în atletism.


08 Mar 2020 17:37 4875 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
329 vizualizari 21 May 2024 07:06 Liga A Prahova, etapa a 31-a. Programul și delegările

Liga A Prahova, etapa a 31-a. Programul și delegările

Asociația Județeană de Fotbal Prahova a programat jocurile etapei a 31-a din Liga A în zi de mare sărbătoare creștină - Sf. Constantin și Elena. Adică, marți, 21 mai, de la ora 18.00. Iată programul complet și delegările:

citeste mai mult
1051 vizualizari 19 May 2024 20:11 Două valoroase medalii pentru atletismul câmpinean la Internaționalele României de la Craiova

Două valoroase medalii pentru atletismul câmpinean la Internaționalele României de la Craiova

La Craiova, pe arena care poartă numele lui Nicolae Mărășescu, a avut loc sâmbătă și duminică o importantă competiție de atletism - Campionatele Internaționale ale României, la startul căroa s-au aflat și câțiva sportivi câmpineni.

citeste mai mult
1389 vizualizari 19 May 2024 13:31 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - CS Șotrile 1-0

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - CS Șotrile 1-0

Un meci de luptă ar fi sinteza partidei dintre Sportul Câmpina și CS Șotrile, care a avut loc duminică dimineață în cadrul Seriei Nord a Superligii B1 Prahova.

citeste mai mult
2617 vizualizari 19 May 2024 13:22 Liga A Prahova, etapa a 30-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 30-a. Rezultate și clasament

Runda cu numărul 30 din Liga A Prahova a început sâmbătă dimineață și s-a încheiat duminică.  Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV