Programul proiecțiilor la Festivalul de film Tenaris Cinelatino - Câmpina 2022

Eveniment (Categoria articolului)

În perioada 2-3 agust 2022, la Casa de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina este programată cea de-a X-a ediție a Festivalului de film Tenaris Cinelatino. Intrarea este liberă la toate filmele care vor rula pe parcursul celor două zile. Și iată care sunt acestea.

Marți, 2 august
Ora 16.00 – “Străjerii Deltei” (România 2021, film de aventuri pentru copii, realizat de Liviu Mărghidan)
Ora 18.00 – “Casa noastră” (coproducție Bolivia, Uruguay, Franța 2022; filmul de debut al regizorului Alejandro Loayza Grisi, pelicula a primit Trofeul Transilvania la TIFF 2022)
Ora 20.00 – “Metronom” (România 2022, fimul cu care Alexandru Belc a câștigat anul acesta premiul pentru regie Un Certain Regard la Festivalul de la Cannes)
Miercuri, 3 august
Ora 16.00 – “Sus ștacheta!” (Islanda 2021, un film cu și pentru copii, în regia lui Gudjon Ragnarsson)
Ora 18.00 – “Două stații” (Mexic 2022, debutul în lungmetrajul de ficțiune al tânărului regizor Juan Pablo González)
Ora 20.00 – “Pentru mine, tu ești Ceaușescu” (România 2021, un documentar realizat de Sebastian Mihăilescu și premiat anul trecut la Festivalul Internațional de Film Documentar de la Jihlava din Cehia și la Festivalul Internațional de Film de la Lisabona, Portugalia)

“Tenaris CineLatino” este un eveniment prin care compania TenarisSilcotub doreşte să înlesnească publicului accesul la cultura latino-americană și să creeze un spațiu de dialog între oameni din culturi diferite, printr-un eveniment dedicat întregii comunități. Este cea de-a X-a ediție a festivalului, iar selecția filmelor a fost realizată în parteneriat cu Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) și cu sprijinul Fundacion PROA, care coordonează evenimentele culturale organizate de Tenaris la nivel mondial.

2912 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

691 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

4267 vizualizari
02 iun. 2023 12:48

Câmpina a fost în sărbătoare, de Ziua Internațională a Copiilor

Câmpina a fost în sărbătoare, joi, 1 Iunie 2023, de Ziua Internaţională a Copilului. Iar centrul municipiul în mod clar a aparţinut sărbătoriţilor zilei. Copii mai mici sau mai mari, veseli, gălăgioşi, fericiţi, plini de energie, entuziaşti. Micii câmpineni. Pentru ei, administraţia locală a organizat un eveniment frumos, cu multă muzică, teatru, mascote, personaje pe picioroange, face painting, baloane colorate, dulciuri. O sărbătoare pe care copiii au meritat-o, ei fiind cei care creează pentru noi toţi o lume minunată.

Alte stiri recente

898 vizualizari
03 iun. 2023 16:40

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 3-0

Meci cu aer de vacanță la ultima reprezentație a CS Câmpina pe teren propriu. A fost o victorie care nu folosește nimănui, iar la final, părea că nimeni nu pleacă acasă fericit, după cele aproape două ore petrecute la terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina.

1315 vizualizari
03 iun. 2023 15:23

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - Teleajen Văleni 6-1

Ultimul meci pe teren propriu al brezenilor le-a adus - și oficial - tilul de campioană a județului, fiecare component al său primind la finele partidei cu Teleajen Văleni medaliile de campion. Iar brerzenii au onorat acest mokemnt printr-o victorie la scor de tenis, că tot suntem în plin Roland Garros, 6-1, fără drept de apel.