Primarul Horia Tiseanu, mulțumit de lucrarea de pe Strada Bobâlna. Asfaltarea a 300 m de carosabil în 20 de zile e bine...

Actualitate (Categoria articolului)

Primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, este foarte mulțumit de firma care execută lucrările de asfaltare pe Strada Bobâlna, o stradă greu încercată și a cărei modernizare a tot fost amânată cu speranța că HidroPrahova va relua lucrările de canalizare sistate în 2015. În toamna anului trecut, a început modernizarea străzii, s-a lucrat la trotuare, iar în această primăvară s-a trecut și la carosabil. Lucrările sunt executate de societatea SCDA Infrastructură SRL București, pentru suma de 2,2 milioane lei fără TVA.

La ședința de marți, 23 aprilie, a Consiliului Local Câmpina, primarul Horia Tiseanu a vorbit laudativ la adresa SCDA Infrastructură SRL București, spunând că nu a mai văzut de mult o firmă care să se miște așa de bine la realizarea lucrărilor. Nu știm care sunt argumentele primarului... Comparativ cu firma care lucrează în Parcul de la Soldat sau cu cea care a lucrat la Cimitirul Lumina, da, societatea din București se mișcă foarte bine. Dar ceea ce vede orice câmpinean care ajunge pe Bobâlna este faptul că, după ce strada a fost închisă de la 1 la 20 aprilie, pentru realizarea lucrărilor până la intersecția cu Vasile Lucaci, s-a reușit asfaltarea a doar 300 metri - de la intersecția cu B.P. Hasdeu până la intersecția cu Aleea Cerbului. Este drept, trotuarele sunt deja realizate pe o distanță ceva mai mare, iar primarul dă asigurări că până la Paște se termină asfaltarea carosabilului până la Cimitir.
Strada Bobâlna are o lungime de 1215 metri, termenul de realizare a lucrării de asfaltare fiind de opt luni. Nu va fi realizat și stratul final, de uzură, acesta urmând să fie turnat după introducerea canalizării.
În cazul în care ne considerați cârcotași, am vrea să vă aducem aminte cum a lucrat Cast la modernizarea Străzii Pictor Grigorescu în urmă cu câțiva ani - strada a fost închisă o zi și o noapte și asfaltată de la un capăt la altul, cu tot cu stratul de uzură. Probabil își amintește și Horia Tiseanu, că se întâmpla în primul său mandat de primar.

3878 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1111 vizualizari
05 dec. 2023 20:14

Accident pe DN1, la Nistorești. Un bărbat de 71 ani și-a pierdut viața

În urmă cu puțin timp, pe DN1, la Nistorești, a avut loc un accident grav de circulație.

1521 vizualizari
04 dec. 2023 20:19

Reabilitarea Blocului 7ABC din centrul Câmpinei, aproape de finalizare în mai puțin de nouă luni de la începerea lucrărilor

Unul dintre proiectele care a beneficiat de deblocarea fondurilor europene la Câmpina este cel privind reabilitarea Blocului 7ABC, situat pe Bulevardul Carol I, în zona centrală a Câmpinei. După aproximativ nouă luni de la începerea efectivă a lucrărilor, reabilitarea blocului a fost finalizată, schelele au fost scoase, blocul arată ca nou, iar singurele lucrări care mai sunt de realizat sunt la interior - vopsirea holurilor și înlocuirea lifturilor.

Alte stiri recente

2168 vizualizari
04 dec. 2023 19:30

Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, de la Otopeni, 6-9 decembrie 2023

2 comentarii

Performanță de excepție pentru natația câmpineană - Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, sportiv la Clubul Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, care are loc la Otopeni, în perioada 6-9 decembrie 2023.

1661 vizualizari
04 dec. 2023 12:52

Sistemul de returnare – garanție începe să funcționeze și la Câmpina. Cam ca-n toată țara...

1 comentarii

Din 30 noiembrie 2023, în toată țara ar fi trebuit să intre în vigoare sistemul de returnare – garanție, al cărui principal scop este de a crește reciclarea, de a contribui la protejarea mediului.