Pe 5 septembrie 2021, la Câmpina este programată o nouă ediție a competiției de ciclism Royal Race

Eveniment (Categoria articolului)

Royal Race, competiție care este continuatoarea Câmpina Open MTB, are programată ediția din acest an pe 5 septembrie. Deja au început înscrierile, iar organizatorii au anunțat cele trei trasee pregătite - traseul lung, traseul mediu și traseul pentru copii. Se păstrează și în acest an componenta caritabilă a acestui eveniment sportiv, astfel că toți banii strânși din taxele de înscriere vor fi folosiți pentru programe destinate copiilor cu tulburări din spectrul autist, precum și pentru organizarea unor cursuri de orientare în carieră și dezvoltare personală pentru tineri.

Traseul lung are 38 km și va reprezenta o provocare pentru iubitorii de ciclism. Startul se va da pe platoul Muscel, va urma o urcare pe asfalt spre Cornu, apoi vor urma 6 km de traseu prin pădure. Traseul lung reprezintă, de fapt, o tură dublă de traseu mediu (19 km). Traseul pentru copii va avea 7 km și un grad redus de dificultate. Vor fi acceptați în concurs copii cu vârsta cuprinsă între 11 ani și 14 ani, care trebuie să prezinte și acordul părinților. Mai multe informații privind traselele puteți găsi pe site-ul competiției - royal-race.ro.
Taxele de participare sunt de 150 lei pentru categoria EBIKE, 120 lei pentru amatori, 85 lei pentru juniori/cadeți și 60 lei pentru copii. Organizatorii au anunțat că primii 300 de concurenți înscriși vor avea tricoul de participare inclus în kitul pe care îl primesc participanții. După atingerea pragului de 300 de persoane înscrise în concurs, tricoul poate fi achiziționat separat, cu 50 de lei. Vârsta minimă acceptată pentru înscrierea concurenților este de 11 ani. 
Sunt acceptate atât biciclete electrice, cât şi biciclete normale de munte. Participanţii sunt obligaţi, indiferent de vârstă, să poarte cască de protecţie pe tot parcursul traseului. Numărul o să fie fixat pe ghidon, acesta rămânând vizibil pe tot parcusul concursului. Numărul o să fie găsit în kitul de participare pe care concurentul îl va primi înainte de competiţie.
Pe site-ul royal-race.ro găsiți toate informațiile necesare, inclusiv regulamentul de participare, regulile sanitare care trebuie respectate, formularul de înscriere etc.
Competiția Royal Race este organizată de Asociația Young Motivation, adică Teo Delaport, Emanuel Dumitrică, Loredana Grigore, Raluca Pisicaru, Maria Geană și Livia Stanciu. Ei au făcut parte din 
echipa de voluntari de la Câmpina Open MTB, au fost implicați trup și suflet în organizarea acestei competiții cicliste desfășurată la Câmpina timp de opt ani și nu au putut accepta ideea renunțării la un proiect atât de frumos. Așa că au luat decizia să ducă mai departe tradiția și astfel a luat naștere Royal Race, chiar dacă organizarea unei astfel de competiții nu este deloc ușoară. 

2823 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

4173 vizualizari
16 oct. 2021 11:10

Momente emoționante la trecerea Ștafetei Veteranilor prin Câmpina

În drumul spre Carei, acolo unde pe 25 Octombrie 2021 vor sărbători Ziua Armatei Române, voluntarii din cadrul Asociației Invictus au trecut cu Ștafeta Veteranilor prin Câmpina, cel de-al doilea municipiu al județului fiind inclus pe traseul galben al ștafetei. În ciuda vremii neprielnice, mai mulți reprezentanți ai Asociației ”Cultul Eroilor” Câmpina (asociație al cărei președinte este col. Marian Dulă), rezerviști militari, elevi, precum și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, au fost prezenți la Monumentul Eroilor din Războiul de Întregire (soldatul) din Parcul Trandafirilor, acolo unde a poposit Ștafeta Veteranilor.

2699 vizualizari
14 oct. 2021 12:20

O "Seară americană", la Casa de Cultură din Câmpina. Un spectacol al Teatrului Național de Operetă și Musical "Ion Dacian"

"Seara americană" este un spectacol care include melodii de pe coloana sonoră a unor filme și musicaluri celebre, în interpretarea soliștilor vocali, corului și orchestrei Teatrului Național de Operetă și Musical "Ion Dacian", sub bagheta dirijorului Constantin Adrian Grigore. Un spectacol vibrant, destinat publicului de toate vârstele.

Alte stiri recente

1275 vizualizari
22 oct. 2021 20:31

Tripla criză națională (politică, economică și sanitară), văzută prin ochii liderilor politici prahoveni

În seara zilei în care Parlamentul României a decis să nu acorde încrederea sa Guvernului Cioloș, CâmpinaTV.ro a organizat o emisiune - dezbatere la care au participat trei lideri politici prahoveni - deputatul Bogdan Toader - președintele PSD Prahova, Cristian Apostol - vicepreședinte al Consiliului Județean și membru în Biroul Politic Județean al USR, Adrian Pițigoi - secretar general adjunct al PMP la nivel național și președinte al PMP Câmpina.

2432 vizualizari
22 oct. 2021 19:13

Raed Arafat a anunțat noile restricții care vor intra în vigoare luni, 25 octombrie

La finalul ședinței Guvernului României de astăzi, vineri, 22 octombrie, Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, seceretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a prezentat o serie de informații, inclusiv noile restricții care vor intra în vigoare luni, 25 octombrie, și care fuseseră anunțate de președintele Klaus Iohannis încă din urmă cu două zile.