BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Actualitate (Categoria articolului)

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

În cursul zilei de luni, cea în care s-au anunțat rezultatele, după aflarea acestora, am stat de vorbă cu cele patru eleve de 10 și le-am întrebat cum au primit vestea acestui rezultat și ce își propun să facă în continuare. Iată răspunsurile:
Ana Maria Gheorghiu Goga: ”Am plâns de bucurie”
”Când am văzut nota de la BAC eram în tren, am început să tremur și am rugat alte trei persoane apropiate să se uite pentru mine, să verifice dacă este adevărat. În momentul în care am conștientizat faptul că eu chiar am avut media 10, am început să plâng de bucurie. În continuare vreau să studiez la Universitatea din București, la Facultatea de Litere, pentru ca în viitor să ajung profesoară de română și să mă întorc în Câmpina”.
Anisia Mantu: ”Munca mea a fost pe deplin răsplătită”
”Când am aflat nota la examenul de bacalaureat am simțit încântare, bucurie, împlinire. Munca mea a fost pe deplin răsplătită. Acum, cu nota aceasta pot intra la orice facultate. Totuși, voi da examen la Psihologie, la Cluj-Napoca”.
Miruna Plopeanu: ”Când mi-am văzut părinții plângând de bucurie, emoția mea a fost și mai intensă”
”Sunt o persoană ambițioasă și perfecționistă, acest fapt se poate observa și datorită notei pe care am obținut-o la examenul de bacalaureat. Această notă este dovada muncii mele pe parcursul celor patru ani de liceu, perioadă în care am fost susținută fără încetare de părinți și de întrega familie și îndrumată de cei mai buni profesori, toate acestea reprezentând, fără doar și poate, pașii către succes! Atunci când m-am trezit de dimineață, am deschis cu încredere telefonul și foarte rapid am intrat pe site pentru a-mi afla nota, dar când am văzut rezultatele, am fost răvășită de emoții, pendulam între râs și plâns și tremuram de fericire. Acel moment a fost conștientizarea realizării unui vis care m-a determinat să fiu aici, o elevă cu media 10 la BAC. Și mai ales, în momentul în care mi-am văzut părinții plângând de bucurie, emoția a fost și mai intensă. Pot spune că a fost una dintre cele mai frumoase dimineți din viața mea! Îmi doresc să devin un medic bun și responsabil. Așadar, muncesc din greu pentru a intra la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București. Acesta este următorul vis ce trebuie îndeplinit”.
Bianca Buzilă: ”Când am văzut media 10 am simțit cum visul meu devine realitate”
”Când am aflat rezultatele, am fost extrem de emoționată, am început să plâng și am simțit cum visul meu devine realitate. Îmi doresc sa studiez medicina în București, pentru a fi cât mai aproape de sufletele oamenilor”.
Felicitări celor patru eleve de 10 ale Câmpinei, felicitări, în egală măsură, părinților și profesorilor lor!

5437 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1811 vizualizari
10 aug. 2022 11:12

Viteza, alcoolul și drogurile, în atenția polițiștilor câmpineni la o razie efectuată miercuri dimineață

3 comentarii

În această dimineață, în intervalul orar 7.00-9.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au desfășurat o acțiune pe raza municipiului pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză, dar și în vederea identificării conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv. 

1670 vizualizari
10 aug. 2022 08:52

Alertă la Breaza! Poliția caută o femeie de 65 ani, dispărută de la domiciliu

La data de 9 august, în jurul orei 13.00, polițiștii orașului Breaza au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că mama sa, Maricica Grancea, în vârstă de 65 ani, domiciliată în oraș, a plecat în mod voluntar de la domiciliu la data de 4 august, fără a mai reveni până în prezent. 

Alte stiri recente

610 vizualizari
10 aug. 2022 19:04

Trofee și amintiri frumoase, bilanțul Ansamblului ”Ghiocelul” Câmpina la Festivalul Internațional de Folclor de la Ohrid, Macedonia

La Ohrid, în Macedonia, a avut loc în perioada 4-9 august ediția din acest an a Festivalului Internațional de Folclor al Tineretului ”Zdravko Banar”, singura formație din România prezentă la acest eveniment fiind Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina.

614 vizualizari
10 aug. 2022 15:12

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: