ANM a emis un nou cod portocaliu de vreme severă, valabil și în Prahova

Actualitate (Categoria articolului)

După ce ieri ne-au anunțat că, de luni până joi, la ora 10.00, suntem sub cod galben de vreme severă și cantitate însemnată de precipitații, meteorologii au emis în această dimineață o nouă avertizare. De astăzi, luni, 3 iunie 2019, de la ora 12.00 și până marți dimineață, la ora 6.00, codul galben se transformă în cod portocaliu pentru aproape jumătate din țară. Iar Prahova se numără printre județele vizate.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în intervalul menționat, în Moldova, jumătatea de nord a Munteniei și Olteniei, precum și în sudul și estul Transilvaniei va ploua abundent, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 40-50 l/mp și izolat 60-80 l/mp. Aversele vor fi însoțite de descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. Zonele afectate sunt arătate pe hartă (foto). 

3983 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Alte stiri recente

170 vizualizari
26 feb. 2024 10:01

Cinci victorii și o remiză în jocurile amicale susținute de echipa de fotbal a CS Câmpina în această iarnă

La finalul săptămânii viitoare începe returul Ligii A Prahova, la fotbal, astfel încât am considerat momentul oportun pentru o scurtă retrospectivă a jocurilor amicale disputate în această iarnă de formația pregătită de Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu.

2102 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.