Partidul Verde are listă completă pentru Consiliul Local Câmpina. Dosarele candidaților au fost depuse la BEC

Politică (Categoria articolului)

Sâmbătă după-amiază, la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina, reprezentanții Partidului Verde au depus dosarele candidaților pentru Consiliul Local Câmpina la alegerile din 27 septembrie 2020. La acest moment au fost prezenți atât președintele organizației județene, Cezar Grama, cât și președintele organizației locale, Noemi Ionescu, ambii aflându-se pe lista de candidați pentru Consiliul Local Câmpina.

După verificarea dosarelor, în termen de 24 de ore de la depunere, Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina va emite o hotărâre de acceptare a candidaturilor și va afișa lista candidaților la avizierul de la Casa de Cultură ”Geo Bogza”, acolo unde este sediul BEC.
Iată și lista completă a candidaților pentru Consiliul Local:
1. Cezar Grama (37 ani, jurist)
2. Felicia Olteanu (53 ani, inginer)
3. Roxana Elena Gheorghe (47 ani, economist)
4. Noemi Ștefania Ionescu (42 ani, jurist)
5. Ionuț Mihnea Rădulescu (37 ani, economist)
6. Lorena Iordache (50 ani, secretar șef)
7. Gena Preda (65 ani, asistent medical)
8. Ionuț State (28 ani, inginer)
9. Liliana Constantinescu (53 ani, subinginer)
10. Gabriel Dragoș Nicolaescu (54 ani, economist)
11. Renato Alexandru Mihalache (31 ani, secretar economic)
12. Cornel Marius Mihăilă (48 ani, fotograf)
13. Aurelia Mateescu (47 ani, operator calcul)
14. Ștefan Victor Oprea (31 ani, student)
15. Mihai Dinu Lăcătuș (42 ani, ecologist)
16. Elena Petre (51 ani, vânzător)
17. Alexandru Ungureanu (33 ani, asistent medical)
18. Loredana Alexandra Radu (30 ani, specialist științe administrative)
19. Maria Nicoleta Șandru (38 ani, agent de securitate)
20. Bogdan Mihai Mihalache (52 ani, mecanic)
21. Ștefania Sora (40 ani, vânzător)
22. Alexandra Elena Toader (27 ani, asistent farmacie)
23. Ionuț Alexandru Petre (31 ani, inginer)
24. Ștefan Sergiu Pandele (62 ani, șofer)
Imediat după depunerea dosarelor candidaților pentru Consiliul Local Câmpina, Cezar Grama, președintele Organizației Județene a Partidului Verde și ocupantul primului loc pe lista pentru Consiliul Local Câmpina, ne-a declarat: ”Avem la Câmpina o organizație puternică, formată din oameni foarte bine pregătiți, oameni valoroși, care ar putea reprezenta în cel mai bun mod cu putință interesele câmpinenilor în Consiliul Local. Candidații noștri sunt oameni care își iubesc foarte mult orașul și vor tot ce e mai bun pentru Câmpina, mai ales după o perioadă destul de lungă în care, din punctul nostru de vedere, Câmpina a stat pe loc, a stagnat, în multe privințe. Sper ca locuitorii municipiului să aibă încredere în noi, să ne acorde votul lor și astfel să putem demonstra în Consiliul Local că suntem oameni de bună credință, interesați de soarta acestui oraș, interesați să rezolvăm problemele câmpinenilor. Noi suntem un partid mic, dar creștem pas cu pas și suntem bucuroși că alături de noi, alături de Florin Călinescu, președintele partidului, vin din ce în ce mai mulți oameni”.

6001 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

5171 vizualizari
12 aug. 2022 07:28

Marian Nistor, președintele PNL Câmpina: "Toți locuitorii municipiului vor fi afectați de acest PUZ privind modernizarea centrului!"

9 comentarii

Continuăm seria discuțiilor pe tema Planului Urbanistic Zonal (PUZ) privind modernizarea centrului municipiului Câmpina, invitatul nostru fiind de această dată președintele PNL Câmpina, Marian Nistor. PNL este unul dintre partidele cu reprezentare în Consiliul Local, care nu consideră oportună realizarea pasajului subteran, iar Marian Nistor explică, în interviul pe care ni l-a acordat, motivele pentru care nu este de acord cu pasajul. De asemenea, președintele PNL Câmpina ridică mai multe semne de întrebare în privința PUZ, document aflat acum în perioada de consultare publică, urmând ca apoi să intre în dezbaterea Consiliului Local. Urmăriți integral interviul cu Marian Nistor.

2033 vizualizari
11 aug. 2022 20:24

PMP anunță că nu va vota proiectul de aprobare a PUZ-ului ce include și pasajul subteran

1 comentarii

Partidul Mișcarea Populară Câmpina ne-a transmis un comunicat de presă, având ca subiect votul consilierilor acestei formațiuni politice pe cel mai discutat și disputat subiect - aprobarea PUZ-ului ce include și pasajul subteran. Iată comunicatul:

Alte stiri recente

1098 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

2181 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.