Dr. Sorin Ghiea (SanConfind), despre multiplele fațete ale durerii de umăr

Sănătate (Categoria articolului)

Tot mai mulți pacienți se plâng de dureri la umăr. Poate pare un lucru banal, dar nu este deloc așa. Articulația umărului este una dintre cele mai folosite articulații ale corpului, ceea ce o predispune la o uzură permanentă.

'Diagnosticul la umăr are multiple fațete. Este o patologie care supără foarte mulți pacienți. Umărul este practic cea mai mobilă articulație a corpului uman și este supus la un grad ridicat de uzură. De aceea, nu putem vorbi despre durerea de umăr ca despre o durere simplă. Durerile de umăr sunt de obicei cronice și nu le putem ignora. Trebuie ca pacientul să se adreseze medicului încă de la primele simptome. Una dintre afecțiunile cele mai răspândite este acumularea de calciu în tendoanele umărului și în jurul acestora', ne-a declarat dr. Sorin Ghiea, medic specialist radiologie - imagisticăîn cadrul Spitalului SanConfind Poiana Câmpina. (video)
Investigația umărului poate începe cu o simplă radiografie. Se poate face și o ecografie, aceasta reprezentând o investigație rapidă și care oferă multe informații. Dacă problema nu a fost lămurită și nu a fost depistată sursa simptomului pacientului, atunci se poate efectua un RMN. Toate aceste investigații pot fi făcute la Cabinetul de Imagistică Medicală din cadrul SanConfind (0372.327.427). (P)

13367 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sănătate

2568 vizualizari
14 mai 2023 21:08

Sute de proceduri de recuperare medicală la Baza de Tratament de la SanConfind

La Centrul Medical SanConfind lucrează, pe bază de contract de colaborare, mulți medici cunoscuți din București. Unul dintre ei este medicul primar de fizioterapie și recuperare Nicolae Pavelescu, cel care a condus mulți ani secția de recuperare medicală a Spitalului Militar Central din București. Dr. Pavelescu a fost plăcut impresionat de tot ce a găsit la SanConfind, la prima lui vizită în spital. Cei mai mulți pacienți care au beneficiat de serviciile Bazei de Tratament au fost cei cu afecţiuni neuromotorii, reumatismale, articulare şi ortopedice. La sfârșitul tratamentului, starea sănătății lor era mult ameliorată.

2484 vizualizari
12 apr. 2023 15:17

Baza de Recuperare și Reabilitare Medicală SanConfind – o adevărată oază de sănătate

1 comentarii

De doi ani, Baza de Recuperare și Reabilitare Medicală SanConfind este coordonată de dr. Cosmin Preda. Domnul doctor a venit prima dată la SanConfind în aprilie 2015, la inaugurarea spitalului. La momentul respectiv nu se gândea că o să ajungă să lucreze în cea mai mare unitate spitalicească privată din județul Prahova. Oportunitatea s-a ivit în 2019, când i s-a propus un job în cadrul Bazei de Tratament. ”Știind ambițiile domnului Ioan Simion, administratorul acestui centru medical, cunoscând proiectul dânsului, am acceptat fără rezerve”, ne-a declarat dr. Cosmin Preda.

Alte stiri recente

1725 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

2 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1689 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.