Liga A Prahova. FC Bănești - Tricolorul Breaza 1-3

Sport (Categoria articolului)

Brezenii au avut o deplasare scurtă înaintea derby-ului cu CS Câmpina, la Bănești, acolo unde au dispus, mai ușor decât o arată scorul final, cu 3-1 de FC Bănești.

Elevii lui Costin Plăvache s-au impus prin dubla semnată de Răzvan Catană, în minutele 4 și 25, completată de reușita lui Andrei Roșu, din minutul 75. Gazdele au redus din diferență prin Fabian Socet, în minutul 62, dar la fluierul final al arbitrului Ciprian Piciu toate cele trei puncte au mers în vistieria liderului.
Tricolorul a aliniat următarea formulă de joc: Neacșu - Prodan, Anghel, Gheorghe, Mușea (66 Ștefănoiu), Roșu (82 Dumitrache), Duricu, Catană, Dumitru, Dogaru, Negotei.
Rezultatele etapei - aici.
Etapa viitoare, după cum spuneam, Tricolorul Breaza va întâlni pe teren propriu formația CS Câmpina.

(Sursa video - Phsport; foto - Facebook.com/CSOTricolorulBreaza)

2421 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

897 vizualizari
03 iun. 2023 16:40

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 3-0

Meci cu aer de vacanță la ultima reprezentație a CS Câmpina pe teren propriu. A fost o victorie care nu folosește nimănui, iar la final, părea că nimeni nu pleacă acasă fericit, după cele aproape două ore petrecute la terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina.

1308 vizualizari
03 iun. 2023 15:23

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - Teleajen Văleni 6-1

Ultimul meci pe teren propriu al brezenilor le-a adus - și oficial - tilul de campioană a județului, fiecare component al său primind la finele partidei cu Teleajen Văleni medaliile de campion. Iar brerzenii au onorat acest mokemnt printr-o victorie la scor de tenis, că tot suntem în plin Roland Garros, 6-1, fără drept de apel.

Alte stiri recente

689 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

1938 vizualizari
03 iun. 2023 09:36

Fântâna din fața sălii de sport de la Colegiul ”Grigorescu” Câmpina este într-o stare deplorabilă

2 comentarii

În fața sălii de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina se află o fântână arteziană. Din păcate, aceasta este o pată pe imaginea instituției și chiar a orașului.