Ornamentele de Crăciun realizate de elevii Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” Câmpina vor fi scoase la licitație

Social (Categoria articolului)

Elevii celor două clase pregătitoare de la Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” din Câmpina au realizat ornamente de Crăciun, care vor fi scoase la licitație sâmbătă, 10 decembrie 2022, la petrecerea de Crăciun organizată de Asociația ”Happy Street Brotherhood”, la Clubul HSB din Strada Fabricii.

Proiectul, intitulat ”Dar din suflet de copil” și la care au participat elevi și părinți, deopotrivă, a devenit deja o frumoasă tradiție la Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” din Câmpina.
”Este o activitate care în fiecare an ia o și mai mare amploare în școala noastră, iar acest lucru ne bucură foarte mult. Ne bucură faptul că părinții au fost întotdeauna deschiși către astfel de activități, este foarte important ca în educația copilului să lucrezi și la aceste lucruri esențiale pentru viață, cum ar fi solidaritatea, bunătatea și respectul față de semeni, iar aceste deprinderi le putem forma doar în echipă”, ne-au declarat la unison Georgiana Andrei Bunea și Alina Bârsan, profesoarele celor două clase implicate anul acesta în proiect.
De asemenea, activitatea s-a terminat și cu o donație din partea părinților, care va fi folosită în scopuri caritabile identificate de către asociație, ca și până acum.

2785 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2312 vizualizari
01 oct. 2023 16:40

La Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost creat Hub-ul educațional Științescu

Fondul Științescu ediția 4.0 continuă să facă științele distractive, iar Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a participat cu un proiect, declarat câștigător, prin care se creează la unitatea de învățământ un hub educațional.

2278 vizualizari
28 sept. 2023 06:28

Deea State, o tânără scriitoare din Cornu, a pus bazele Editurii OrhiDeea și a revistei cu același nume

1 comentarii

"Ambiția mea este să ofer oricărui autor șansa de a-și publica volumul ca un profesionist, luptând în același timp împotriva analfabetismului. Visul unora trebuie să servească celor care au nevoie. Promovez autori români contemporani și promovez lectura ca pilon esențial în formarea oamenilor", spune Deea State.

Alte stiri recente

233 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

437 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.