Paginile de Facebook ale mai multor candidați au fost clonate

Actualitate (Categoria articolului)

Mai mulți candidați la alegerile locale, din Câmpina și Ploiești, au descoperit aseară că mai au o pagină de Facebook, una despre care nu știau nimic și pe care erau postate tot felul de mesaje dăunătoare respectivilor candidați. Printre cei cărora le-a fost clonată pagina de Facebook se numără și candidatul PNL, Horia Tiseanu, primarul în funcție al municipiului Câmpina.

Practic, este vorba despre o pagină care arată exact la fel cu cea a candidatului, dar pe care apar mesaje uimitoare. În cazul lui Horia Tiseanu, apare un mesaj către alegători, în care primarul în funcție anunță că la Câmpina va fi deschisă o tabără pentru refugiați în primăvara anului viitor, lucru care nu este adevărat. Din păcate, cu toate încercările disperate ale lui Horia Tiseanu și colegilor din PNL de a convinge oamenii că pagina nu-i aparține, iar mesajul nu este adevărat, există totuși persoane care au crezut. 
S-au mai trezit cu pagini clonate Grațiela Gavrilescu (ALDE), Adrian Dobre (PNL) și Daniel Savu (independent), toți trei candidați la funcția de primar al municipiului Ploiești, precum și senatorul PNL Andrei Volosevici.
Încă nu se știe cine s-a ocupat de această "operațiune" de clonare, care pare destul de bine pusă la punct. Paginile respective au fost raportate la Facebook, dar nu au dispărut, deocamdată. Candidații ale căror pagini au fost clonate vor depune plângere la Autoritatea Electorală Permanentă și, probabil, la poliție.

2977 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

245 vizualizari
09 dec. 2023 19:08

Ștrandul de la Casa Tineretului din Câmpina între ”e jenant ce se întâmplă” și ”n-avem bani”. Urmează încă un an fără ștrand...

Consilierul Cosmin Raț a fost cel care, la finalul ședinței ordinare a Consiliului Local din 29 noiembrie, a deschis discuția pe tema ștrandului de la Casa Tineretului.

512 vizualizari
09 dec. 2023 17:52

Primim de cititori. Cine o fi găsit această prescurtare pentru bulevard?

2 comentarii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 această imagine surprinsă pe Calea Dacia, pe sensul de intrare în municipiul Câmpina.

Alte stiri recente

227 vizualizari
09 dec. 2023 20:44

”Salon de iarnă”, ultima expoziție a anului 2023 la Câmpina

Vernisajul expoziției de pictură și sculptură ”Salon de iarnă” a încheiat pentru anul 2023 activitatea Asociației artiștilor plastici ”CâmpinArtelor”. Evenimentul a avut loc vineri, 8 decembrie, la ceas de seară, în Sala ”Constantin Radu” a Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina.

620 vizualizari
09 dec. 2023 13:08

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSO Mizil 35-22 (12-8)

La ultimul meci oficial pe teren propriu în anul 2023, fetele de la CS Câmpina, pregătite de Daniel Vasile, au obținut o nouă victorie categorică, impunându-se în fața formației CSO Mizil la o diferență de 13 goluri.