Exuberanță și multă voie bună la Campionatul Național de Automodele pentru juniori mici, de la Câmpina

Sport (Categoria articolului)

Câmpina a găzduit sâmbătă, 25 mai, în sala de sport a Colegiului Național "Nicolae Grigorescu", Campionatul Național de Automodele pentru juniori mici, 8-12 ani, organizatori fiind Federația Română de Modelism, Ministerul Tineretului și Sportului, în parteneriat cu Asociația Club Sportiv Auto-Navo RC Câmpina (condusă de Răzvan Nicolau) și cu sprijinul Primăriei Câmpina.

Au fost zeci de copii de la cluburi de modelism din întreaga țară, dar dincolo de competiția propriu-zisă, animată și antrenantă, a fost multă exuberanță și voie bună, fiind un eveniment foarte apreciat. Totul s-a desfășurat parcă sub unul dintre citatele afișate la loc de cinste în sală - "Hai să rămânem puțin copii, măcar până la sfârșitul vieții" (John Fowles).
Cu seriozitate și pe-ndelete, asistați de antrenori, care în multe cazuri erau chiar părinții, copiii s-au angrenat într-o competiție serioasă. Dar întrecerea a fost însoțită de bucuria de a face cu pasiune ceva ce îți place, iar de aici până la exuberanță și voie bună, mai ales la urcarea pe podium a mai fost numai un singur pas.
Evenimentul organizat de Asociația Club Sportiv Auto-Navo RC Câmpina, condusă de Răzvan Nicolau, continuă și duminică, atunci când porțile se vor deschide pentru cei care doar visează la acest frumos sport, un mini-concurs pentru copiii interesați de acest sport. "O joacă pe cinste", după cum a numit-o Răzvan Nicolau, la finalul căreia copiii vor primi diplome de participare și premii simbolice.

5592 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

808 vizualizari
21 sept. 2023 16:12

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Programul și delegările

Ajunsă la etapa a 8-a, Liga A Prahova programează la finalul acestei săptămâni noi partide. Iată programul și delegările:

1883 vizualizari
20 sept. 2023 19:51

Liga A Prahova, etapa a 7-a. Rezultate și clasament

UPDATE - Miercuri după-amiază s-a desfășurat și ultimul joc al rundei.
Primul meci al etapei a 7-a din Liga A Prahova s-a disputat vineri după-amiază. Celelalte jocuri au avut loc sâmbătă și duminică. Iată rezultatele, clasamentul și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

104 vizualizari
22 sept. 2023 15:10

Primim de la cititori. Parcare în zona Complexului ROMAL

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine surprinsă vineri, 22 septembrie, în zona Complexului Comercial ROMAL.

459 vizualizari
22 sept. 2023 14:26

Câmpinenii sunt invitați pe 23 septembrie la un super eveniment Cumpără de lângă casă – Festivalul Afacerilor Locale, ediția a doua

A doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale, eveniment dedicat câmpinenilor și firmelor din oraș, organizat de Asociația Câmpina Curată cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun, are loc weekend-ul acesta în Parcul Soceram, începând cu ora 10:00.