Un bărbat băut, un tânăr drogat, ambii la volan, cele mai recente ”victime” ale polițiștilor din zona Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

În ultimele zile, polițiștii din zona Câmpina s-au confruntat pe drumurile publice și cu două cazuri care s-au soldat cu dosare penale pentru conducătorii auto, după cum a informat purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

Astfel, mai întâi, duminică, 1 august, în jurul orei 6.45, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Câmpina, în timp ce se aflau în exercitarea atibuțiunilor de serviciu, au oprit pe Strada Bogdan Petriceicu Hasdeu, pentru nerespectarea regimului legal de viteză, un autoturism care circula din zona străzii Calea Doftanei. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, indicând o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul, de 49 de ani, din Poiana Câmpina, fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. Polițiștii au întocmit dosare penal pentru infracțiunea de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului.
Apoi, luni, 2 august, în jurul orei 1.00, polițiști Serviciului Rutier, în timp ce desfășurau activități de control în trafic, în localitatea Breaza au oprit pentru control un autoturism care circula pe Bulevardul Republicii, din direcția Podul Vadului către Centru Breaza. Tânărul în vârstă de 19 ani, din orașul Breaza, a fost testat cu aparatul Drug Test, rezultatul fiind pozitiv, indicând prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism. Astfel, în urma rezultatului testării, conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii concentrației de substanță. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa substanțelor psihoactive.

3097 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2804 vizualizari
26 oct. 2021 20:54

Poliția Locală Câmpina a împărțit gratuit măști de protecție și o informare cu măsurile de protecție sanitară care trebuie respectate

5.000 de măști de protecție sunt distribuite gratuit de Primăria municipiului Câmpina, prin Poliția Locală. Marți, 26 octombrie, a avut loc o primă acțiune de acest gen, fiind avute în vedere zonele centrelor comerciale, ale piețelor, precum și stațiile de transport public.

2258 vizualizari
26 oct. 2021 18:42

Un bărbat din Brebu a fost prins băut la volan pe Calea Doftanei, din Câmpina

Luni, 25 octombrie, în jurul orei 11.00, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpina au oprit pe Calea Doftanei, pentru nerespectarea regimului legal de viteză, un autoturism care circula din direcţia Străzii Ecaterina Teodoroiu spre Strada Bogdan Petriceicu Hasdeu.

Alte stiri recente

10 vizualizari
27 oct. 2021 11:49

În sediile HidroPrahova au acces doar persoanele vaccinate împotriva COVID-19, cele cu test negativ sau care au trecut prin boală. Măsura nu se aplică și angajaților societății

Operatorul de apă și canal HidroPrahova anunță că a activat Comitetul de acțiune pentru situații de urgență la nivelul întregii societăți, pentru stabilirea măsurilor suplimentare necesare privind derularea activității în condiții de siguranță, în contextul creșterii incidenței cumulate a virusului SARS-CoV-2.

1702 vizualizari
26 oct. 2021 22:16

Societatea AVEURO International Câmpina angajează mai multe categorii de personal

Fabrica de microbuze AVEURO International Câmpina angajează mai multe categorii de personal, după cum urmează: