Câmpineanul Darius Coman, medalie de bronz la Festivalul Olimpic al Tineretului European, din Slovenia

Sport (Categoria articolului)

Exceptând Jocurile Olimpice, Festivalul Olimpic al Tineretului European este cea mai importantă competiție sportivă la nivel de tineret de pe Bătrânul Continent.

Câmpinenii au motive de mare bucurie, după ce mațri seară, la Maribor, în Slovenia, acolo unde are loc ediția din acest an a FOTE, înotătorul Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru și legitimat la CS Barracudaa Câmpina, a obținut medalia de bronz în proba de 200m bras. O performanță de excepție, probabil cea mai bună performanță a ultimilor ani după titlul olimpic la tineret, în proba de monobob, cucerit de Georgeta Popescu, la începutului anului 2020.
La Maribor, în Slovenia, Darius Coman a mai reușit și doborârea recordurilor naționale la ctegroiile 16, 17 și 18 ani, în calificările și semifinalele de la FOTE.
O performanță remarcabilă pentru sportul câmpinean pentru care Darius Coman, antenorul său, Gabriel Cojocaru, și toți ceilalți implicați merită toate felicitările!

3540 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 26.07.2023 12:39 Super! Felicitări și mult succes !👏PS.Am totuși o nedumerire: cum de a ratat primarul poza cu acest campion ?🤭

Sport

921 vizualizari
21 feb. 2024 19:35

CS Câmpina a câștigat en-fanfare etapa județeană a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

După o primă zi cu meciuri atractive, turneul final al etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV a continuat miercuri, 21 februarie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, din Câmpina, cu ultimele partide - semifinalele și finalele.

785 vizualizari
21 feb. 2024 06:36

Meciuri atractive în prima zi a etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

Sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a găzduit marți, 20 februarie, jocurile din cadrul a două grupe din etapa județeană a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV.

Alte stiri recente

317 vizualizari
21 feb. 2024 23:01

Câștigătorii concursului de fotografie OBIECTIV: CÂMPINA CURATĂ

Asociația Câmpina Curată și Partidul Câmpina Curată au organizat un concurs inedit de fotografie, prin care s-a dorit aducerea în atenția publicului a unor probleme legate de curățenia din municipiul Câmpina. Ȋn ciuda temei aparent negative, acest concurs a constituit un mesaj pozitiv pentru schimbare, o campanie de conștientizare și implicare activă. Câteva sute de fotografii au fost înscrise în concurs de către fotografi amatori și profesioniști.

200 vizualizari
21 feb. 2024 21:13

E oficial! Alegerile locale vor fi comasate cu cele europarlamentare și vor avea loc pe 9 iunie

Ceea ce CâmpinaTV.ro vă informa pe surse în urmă cu câteva zile, a devenit oficial miercuri, 21 februarie, atunci când liderii PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, au anunțat într-o conferință de presă comună comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare pentru data de 9 iunie.