CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Asociere între o primărie, o fundație și cinci școli pentru susținerea copiilor cu cerințe educative speciale

- Actualitate -

Asociere între o primărie, o fundație și cinci școli pentru susținerea copiilor cu cerințe educative speciale

Este vorba despre Primăria Câmpina, Fundația Romanian Angel Appeal, Liceul Tehnologic Mecanic și Școala Gimnazială 'Al.I. Cuza' din Câmpina, Școala Specială Breaza, Școala Gimnazială Șotrile și Școala Gimnazială 'Învățător Ion Mateescu' din Poiana Câmpina. Acești șapte parteneri s-au asociat pentru a accesa fonduri europene în cadrul Programului 'Școala pentru toți', în vederea reducerii și prevenirii abandonului școlar, promovarea accesului egal la învățământ, reintegrarea în educație și formare a copiilor cu CES.

'Școala pentru toți' este un program nou, pentru care se poate obține finanțare europeană nerambursabilă în cadrul Programului Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020, Axa prioritară 6. Proiectul pentru care s-au asociat Fundația Romanian Angel Appeal (ca lider de proiect), Primăria Câmpina și cele cinci unități de învățământ se numește 'Școala incluzivă - o școală aproape de copii' și are ca principale obiective, după cum spuneam, reducerea abandonului școlar timpuriu și integrarea socială a copiilor cu cerințe educative speciale. Valoarea totală a proiectului este de puțin peste 6 milioane lei. Fiecare partener va avea buget propriu în cadrul acestui proiect, dar și o contribuție proprie de 2% din valoarea bugetului alocat. 
Proiectul prevede, printre altele, organizarea unor activități concrete pentru grupuri-țintă de copii, activități de sprijin educațional, activități recreative și de socializare, organizarea unor tabere, derularea unor programe speciale de lucru cu copiii cu autism. Este un proiect destul de complex, în care fiecare partener are rolul său bine stabilit.

(Foto cu caracter ilustrativ)


22 Nov 2016 12:30 4837 vizualizari


Comentarii


  • 23.11.2016 18:51 Radu vasile "Funcționară sancționată pe nedrept, pentru critici aduse primarului", pacat ziarul a devenit o fituica neinteresanta,de ce Obs.Ph publica ce alte ziare evita,oare sa fie o fratie?si a batut palma cu Inculpatul?apar doar stiri neinteresante .Pacat ,candva a fost de ajutor orasului,acum doar apa de ploaie.
424 vizualizari 28 May 2024 16:44 Incident pe DN1. Traficul este blocat în apropiere de Câmpina

Incident pe DN1. Traficul este blocat în apropiere de Câmpina

În jurul orei 16.30, pe DN1 a avut loc un incident care a dus la blocarea traficului rutier.

citeste mai mult
934 vizualizari 25 May 2024 15:58 La Florești, un tânăr băut s-a urcat pe un ATV, dar plimbarea lui a fost oprită de... polițiști

La Florești, un tânăr băut s-a urcat pe un ATV, dar plimbarea lui a fost oprită de... polițiști

Polițiștii au oprit vineri seară, la Florești, un ATV condus de un tânăr de 24 ani, din localitate. 

citeste mai mult
1686 vizualizari 23 May 2024 07:47 Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Pe DN1, la Nistorești, a avut loc miercuri, 22 mai, în jurul orei 22.30, un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unuia dintre conducătorii auto implicați, care avea permisul de conducere suspendat.

citeste mai mult
15961 vizualizari 22 May 2024 23:04 La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

2.994 cereri de înscriere au fost depuse pentru sesiunea de admitere din mai - iunie 2024 la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, unde sunt scoase la concurs 1.340 locuri.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV