5-7 iulie, o nouă acțiune de dezinsecție în parcurile și spațiile verzi din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria municipiului Câmpina anunță programul stabilit împreună cu operatorul Floricon Salub pentru etapa a doua de dezinsecție în parcurile și spațiile verzi din Câmpina. Precedentaa campanie de dezinsecție a avut loc în perioada 24-27 mai.

Programul anunțat este următorul:
Marți, 5 iulie, ora 18.00: zona verde Hotel Muntenia - Poșta veche - BCR; Pasajul de la Ceas; Parcul Milia; Parcul Regele Mihai I; parcare spital; Parcul Trandafirilor; Parcul Iulia Hasdeu (fost Durbac); Parcul de la Bazinul Câmpinița; Parcul de la Lacul Bisericii; Parcul Curiacul; Parcul Istrati;
Miercuri, 6 iulie, ora 18.00: Parcul de pe Strada Miorița; Parcul de la PRAM; Parcul de pe Strada Erupției; Parcul de pe Strada Orizontului; Parcul de pe Strada Bucea; Parcul de pe Strada Rozelor; Parcul de pe Strada B.P. Hasdeu; Parcul de pe Strada Odobescu; Parcul de pe Strada Milcovului; Parcul de pe Strada Victoriei; Parcul Prichindelul (Strada Rezervoarelor); Parcul din cartierul Turnătoriei; Parcul de pe Strada Progresului; zona verde Casa Tineretului - PRAM;
Joi, 7 iulie, ora 18.00: Parcul de pe Bulevardul Culturii; Bulevardul Culturii (zona stradală, versanți), zona agrement Fântâna cu Cireși; zona verde din cartierul Uniunea Europeană.
Programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteorologice.

2037 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1781 vizualizari
10 aug. 2022 11:12

Viteza, alcoolul și drogurile, în atenția polițiștilor câmpineni la o razie efectuată miercuri dimineață

3 comentarii

În această dimineață, în intervalul orar 7.00-9.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au desfășurat o acțiune pe raza municipiului pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză, dar și în vederea identificării conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv. 

1658 vizualizari
10 aug. 2022 08:52

Alertă la Breaza! Poliția caută o femeie de 65 ani, dispărută de la domiciliu

La data de 9 august, în jurul orei 13.00, polițiștii orașului Breaza au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că mama sa, Maricica Grancea, în vârstă de 65 ani, domiciliată în oraș, a plecat în mod voluntar de la domiciliu la data de 4 august, fără a mai reveni până în prezent. 

Alte stiri recente

155 vizualizari
10 aug. 2022 19:04

Trofee și amintiri frumoase, bilanțul Ansamblului ”Ghiocelul” Câmpina la Festivalul Internațional de Folclor de la Ohrid, Macedonia

La Ohrid, în Macedonia, a avut loc în perioada 4-9 august ediția din acest an a Festivalului Internațional de Folclor al Tineretului ”Zdravko Banar”, singura formație din România prezentă la acest eveniment fiind Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina.

483 vizualizari
10 aug. 2022 15:12

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: