În Câmpina se lucrează. Iată, Aleea Popasului este gata modernizată

Actualitate (Categoria articolului)

Pentru cine nu știe, Aleea Popasului este o străduță cu o lungime de 190 metri, situată aproape de ieșirea din Câmpina spre Cornu. O străduță care pornește din Bulevardul Carol I și iese în Strada Crișuri. În această vară, Aleea Popasului a fost modernizată.

Licitația pentru Popasului a fost organizată la 'pachet' cu modernizarea unei alte alei, una fără nume, de 53 metri, situată tot în Cartierul Câmpinița, undeva pe lângă fosta casă a pionierilor, adică fostul palat al copiilor. Lucrările pentru aceste două alei au costat 156.000 lei, fără TVA și au constat în introducerea canalizării menajere și reabilitarea completă a carosabilului. Finanțarea a fost asigurată de la bugetul local. Firma constructoare a fost Roni Civil Interoute SRL Băicoi, câștigătoarea licitației organizate de Primăria Câmpina. Lucrările au fost finalizate de curând și urmează recepția finală.
Nu spune nimeni că nu trebuie modernizate și aceste alei, pentru că și cele trei familii care locuiesc pe Aleea Popasului plătesc taxe și impozite în Câmpina și au dreptul să beneficieze de condiții civilizate pe strada lor. Dar același drept îl au și câmpinenii de pe Alexandru Vlahuță sau de pe Dealului, ca să dăm doar două exemple. De Bobâlna, Calea Doftanei sau Voila nici nu mai pomenim. 

6043 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Radu I 10.08.2016 06:34 Pe aleea popasului sunt 3 case dar in una nu locuieste nimeni, e scoasa la vanzare. Ar fi interesant de aflat a cui e aceasta casa careia brusc ii va creste pretul de vanzare ca a fost modernizata strada.
  • Valentin Dragan 10.08.2016 21:26 Dl. Radu I, pe Al. Popasului nu sunt doar 3 case, asa cum spuneti dvs. Si doar 2 locuite, mai interesati-vă inainte sa comentați aiurea.

Actualitate

1454 vizualizari
07 aug. 2022 16:20

Percheziții în Prahova la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală și delapidare

Duminică, 7 august, procurorii din cadrul Parchetului Curții de Apel Ploiești, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Prahova și Călărași, la domiciliile a doi bărbați cu vârstele de 35, și respectiv 58 de ani și la domiciliul unei femei în vârstă de 43 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și delapidare. 

2817 vizualizari
07 aug. 2022 14:54

Incendiul de sâmbătă, dintr-un apartament din Câmpina, a fost premeditat? Acuze incredibile ale unui vecin

Sâmbătă, în jurul prânzului, v-am relatat despre incendiul izbuncit la bucătăria unui apartament de la etajul al doilea al unui bloc din zona Salcie (detalii - aici). Pompierii au intervenit cu promptitudine, au stins incendiul, dar în urma lor au rămas o serie de acuze foarte dure la adresa proprietarului apartamentului respectiv.

Alte stiri recente

401 vizualizari
07 aug. 2022 20:46

Insulele Capului Verde, o destinație exotică la tarife de early booking, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina au fost lansate ofertele early booking pentru o serie de destinații exotice - Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Kenya, Tanzania, Seychelles, Thailanda, Sri Lanka, Japonia sau Insulele Capului Verde, destinații spectaculoase, foarte apreciate și ideale pentru o vacanță memorabilă.

3852 vizualizari
06 aug. 2022 18:04

Ce pățesc la Câmpina cei care mănâncă semințe și aruncă resturile pe domeniul public?

1 comentarii

Poate părea o problemă minoră, dar, uneori, și lucrurile de mică însemnătate au importanța lor în viața unei comunități. Este o practică în locurile publice din Câmpina, fie că este vorba de locurile de joacă sau de parcuri ori spații verzi, ca cei care stau de vorbă pe bănci să mănânce semințe.