O delegație a administrației câmpinene participă la Zilele Orașului Kumanovo (Macedonia)

Actualitate (Categoria articolului)

În fiecare an, în perioada 11-12 noiembrie, la Kumanovo (localitate înfrățită cu municipiul Câmpina) se sărbătoresc 'Zilele orașului'. Anul acesta, Kumanovo împlinește 497 de ani de la prima atestare documentară, dar sunt marcați și cei 72 de ani de la eliberarea de sub ocupația Germaniei hitleriste. De altfel, 11 noiembrie este declarată 'Ziua eliberării'. 

La manifestările organizate în aceste zile participă și o delegație din Câmpina, condusă de primarul Horia Tiseanu și din a cărei componență fac parte: consilierul local Lucian Cercel, șefa Serviciului de Achiziții Publice - Bianca Baltac, șeful Serviciului Taxe și Impozite - Cristi Birligiu, consilier în cadrul Direcției de Administrație Publică - Gabriela Iordache și Ion Corcodel din cadrul Serviciului Administrativ. 
Chiar dacă este sub control judiciar, primarul Horia Tiseanu poate părăsi țara cu condiția să anunțe în prealabil Biroul de Supraveghere Judiciară din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție.
Câmpina și Kumanovo s-au înfrățit în urmă cu șase ani, iar de atunci oaspeți din Macedonia participă periodic la evenimente organizate de administrația câmpineană, iar delegații din Câmpina merg la Kumanovo cu diferite ocazii, la invitația 'fraților' din Macedonia.

2949 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

706 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.

1267 vizualizari
30 ian. 2023 19:37

Tarifele pentru utilizarea bazelor sportive de la Câmpina au fost majorate de Consiliul Local. Creșterile ajung până la 54%

1 comentarii

După cum v-am informat deja, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 25 ianuarie, au fost discutate și votate noile tarife de închiriere pentru bazele sportive din Câmpina, administrate de Clubul Sportiv. Noile tarife au fost aprobate aproape fără nicio discuție, iar inițiatorii proiectului au fost Roxana Gheorghe (Partidul Verde), Liviu Briciu (POL), Liviu Dumitrache (USR) și Andrei Duran (PSD).

Alte stiri recente

429 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.

3133 vizualizari
30 ian. 2023 21:45

Câmpinenii sunt invitați să depună copii ale actelor de proprietate la primărie pentru finalizarea Cadastrului General

2 comentarii

Primăria municipiului Câmpina îi invită pe cetățeni să depună copii legalizate ale documentelor de proprietate pentru realizarea și finalizarea Cadastrului General. Este vorba despre cetățenii care locuiesc în zonele unde s-au efectuat lucrări cadastrale.