Călin Tiu și Cristina Radu, printre medicii care au prezentat lucrări științifice la 'Zilele medicale prahovene'

Eveniment (Categoria articolului)

'Zilele medicale prahovene' este o prestigioasă manifestare științifică, ajunsă anul acesta la cea de-a 33-a ediție. Evenimentul are loc în perioada 3-5 noiembrie 2016, la Centrul Internațional de Conferințe Casino Sinaia și reunește profesori universitari, medici de specialitate, medici rezidenți și asistenți medicali din toată țara.

Tema ediției din acest an este 'Rolul recuperării medico-chirurgicale în reinserția socio-economică a bolnavilor'. Fundația Medis Câmpina este unul dintre organizatorii evenimentului, alături de Colegiul Medicilor Prahova, Asociația Medicală Română și Societatea Română de Cardiologie. 
Ieri, în prima zi a simpozionului, printre cei care au prezentat lucrări s-au numărat doi dintre cei mai cunoscuți medici câmpineni: dr. Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal și președinte al Fundației Medis, care a vorbit despre 'Evaluarea procesului de recuperare medicală prin ecografie' și dr. Cristina Radu, șefa Secției de Obstetrică - Ginecologie a Spitalului Municipal, a cărei expunere a avut ca subiect 'Depistarea ecografică a anomaliilor musculo-scheletale la făt'. (video)

10373 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1550 vizualizari
23 feb. 2024 22:47

Proiect extrem de interesant, în parteneriat cu Formula 1, prezentat la deschiderea Academiei STEAM de la Câmpina

Evenimentul de deschidere a Academiei STEAM a Fundației Zamolxes, care a avut loc vineri, 23 februarie, la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes - Câmpina, în prezența primarului Alin Moldoveanu, a cuprins și un moment care a stârnit maxim interes în rândul tinerilor prezenți.

2715 vizualizari
16 feb. 2024 21:09

Târgul Mierii Câmpina 2024 și-a deschis porțile vineri, 16 februarie. Târgul rămâne deschis până duminică, 18 februarie

Casa Tineretului din Câmpina a fost luată cu asalt de mulțimea de expozanți dornici să participe la Târgul Mierii, una dintre cele mai apreciate manifestări din lumea apiculturii românești. Vineri, 16 februarie, a avut loc deschiderea oficială, în prezența autorităților locale și a organizatorilor - Asociația Apicolă ”Valea Prahovei”.

Alte stiri recente

0 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

116 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.