CS Lido Câmpina a obținut titlul de vicecampion național la motocros, MX1 veterani prin Sebastian Strechioiu. Marcel Vișoiu s-a clasat pe locul al treilea

Sport (Categoria articolului)

Clubul Sportiv Lido Câmpina a reușit o mare performanță într-un peisaj din ce în ce mai sărac în performanțe reale pentru sportul câmpinean. Doi sportivi ai clubului condus de fostul mare campion Cătălin Duță, Sebastian Strechioiu și Marcel Vișoiu, au urcat pe podiumul clasamentului final al Campionatului Național de Motocros, clasa MX1, veterani.

Performanțele celor doi sportivi câmpineni vin după rezultatele bune înregistrate în utlima etapă a Campionatului Național de Motocros, desfășurată sâmbătă pe circuitul amenajat la marginea municipiului Sf. Gheorghe - Covasna. La categoria MX1 veterani, Sebastian Strechioiu a încheiat prima manșă pe locul al treilea urmat de Marcel Vișoiu, pe poziția a patra. Manșa a doua a avut aspecte dramatice ale luptei pentru medaliile Campionatului Național: Marcel Vișoiu a sosit pe locul al treilea, în vreme ce Sebastian Strechioiu s-a clasat pe locul al cincilea, după nu mai puțin de patru căzături și după ce a strâns serios din dinți să nu abandoneze. În urma punctelor acumulate în această ultimă etapă în clasamentul general, Sebastian Strechioiu s-a clasat pe locul al doilea și a obținut tilul de vicecampion național, în vreme ce Marcel Vișoiu s-a clasat pe locul al treilea, obținând medalia de bronz a întrecerii naționale.
Cele două performanțe încununează un an bun pentru CS Lido Câmpina (președinte Cătălin Duță), unul dintre puținele cluburi cu care municipiul Câmpina se mai poate lăuda cu performanțe la nivel național și unul dintre cluburile care nu primește nici un leu de la generosul buget local al municipiului Câmpina.

5203 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

647 vizualizari
03 mar. 2024 17:13

Gabriel Văcărescu, de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, vicecampion național la haptatlon, categoria sub 18 ani

Sâmbătă și duminică, s-au desfășurat, la București, Campionatele Naționale de probe combinate - heptatlon, pentru seniori, dar și tineret sub 23 ani, sub 20 ani, și juniori sub 18 ani și sub 16 ani.

1574 vizualizari
03 mar. 2024 13:04

Liga A Prahova, etapa a 18-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă, 2 martie, a început returul Ligii A Prahova. Sâmbătă dimineață au avut loc primele două meciuri, alte două după-amiază, iar etapa s-a încheiat duminică dimineață. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

587 vizualizari
03 mar. 2024 18:59

Alin Moldoveanu: ”Câmpina nu a pierdut niciun leu din cele 14 milioane, pe care le vehiculează unii”

Prezent într-o emisiune la CâmpinaTV.ro, unde a explicat pe larg bugetul local pentru anul 2024, Alin Moldoveanu a făcut o serie de referiri la una dintre acuzele lansate în ultimele luni de adversarii săi politici - pierderea a 14 milioane lei, fonduri europene, din proiecte care nu au fost finalizate la termenul de 31 decembrie 2023.

774 vizualizari
03 mar. 2024 18:19

Restricțiile de trafic pe mai multe străzi din Câmpina, prelungite până la 31 martie

Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea restricțiilor de circulație pe mai multe străzi, pe care se efectuează lucrări de extindere a canalizării menajere.