CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

PMP Câmpina nu este de acord cu donarea, către Parohia "Nașterea Maicii Domnului", a unui teren de pe Strada Buciumului

- Politică -

PMP Câmpina nu este de acord cu donarea, către Parohia

Pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, 22 februarie 2023, a Consiliului Local Câmpina se află un proiect privind darea în folosință gratuită a unui teren de pe Strada Buciumului către Parohia Nașterea Maicii Domnului din Cartierul Voila. Este vorba de un teren de 2.290 mp, învecinat cu Casa Parohială. Legat de acest proiect, președintele PMP Câmpina, Adrian Pițigoi, ne-a transmis un punct de vedere pe care îl redăm integral.

Primăria Câmpina a donat, în 2011, bisericii de pe Strada Orizontului un teren de 2.500 mp aflat pe Strada Petrolistului în vederea edificării unui centru social-cultural-filantropic destinat victimelor violenţei domestice şi bătrânilor săraci din parohie, care nu mai au pe nimeni. Întrucât scopul nu a fost atins, consider că este creștinește și de bun simț ca terenul să revină în patrimoniul Primăriei Câmpina și să fie scos la licitație pentru dezvoltarea de activități economice generatoare de locuri de munca și venituri la bugetul local. În următoarea ședința a Consiliulul Local Câmpina este pe ordinea de zi un nou proiect prin care se dorește donarea altor 2.500 mp tot Protoieriei Campina, pe Strada Buciumului pentru o altă edificare similară celei de mai sus. Având în vedere faptul că avem deja două experiențe care nu au fost finalizate de instituția mai sus menționată (socotesc inclusiv Capela Hernia) și ținând cont că în Câmpina nu avem multe terenuri disponibile, PMP nu este de acord cu o nouă aventură imobiliară și propune ca terenul să primească altă destinație care să genereze plus valoare pentru Câmpina, este punctul de vedere al lui Adrian Pițigoi, președinte PMP Câmpina. 
În solicitarea făcută către administrația locală, părintele paroh Nicolae Radu menționează că terenul în cauză va fi utilizat pentru desfășurarea unor activități în aer liber, pentru tineri. Proiectul este inițiat de Comisia de Buget-Finanțe a Consiliului Local și se propune darea în folosință gratuită către Parohia Nașterea Maicii Domnului pe o perioadă de zece ani.


21 Feb 2023 10:37 2786 vizualizari


Comentarii


  • 07.04.2023 18:12 Adrian Haideti sa va spun de ce PMP alias Pitigoi nu vrea sa donarea unui teren catre Parohia “Nașterea Maicii Domnului” ca nu vrea ”STAPÂNUL” pentru ca intr-un timp nu prea indepartat vrea pentru el acel teren. Sa speram ca vremurile in care Campina era condusa de ”STAPÂN” au apus si nu vor rasari din nou prea curand.
  • 22.02.2023 07:26 Ion Nu sunt de acord cu donarea terenului. Susțin propunerea PMP.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
2057 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1725 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
1931 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
1614 vizualizari 07 Jun 2024 16:36 Irina Mihaela Nistor: ”Orice vot dat altui candidat la primărie și nu mie îl ajută pe Alin Moldoveanu să rămână în funcție”

Irina Mihaela Nistor: ”Orice vot dat altui candidat la primărie și nu mie îl ajută pe Alin Moldoveanu să rămână în funcție”

De fiecare dată când suntem chemați să votăm pentru alegerea primarilor, apare invariabil în ultimele zile de campanie tema votului util.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV