Opt sportivi de la Lido Câmpina au participat la ultima etapă a Campionatului Național de Motocros de la Tg. Mureș

Sport (Categoria articolului)

Week-end-ul trecut a avut loc ultima etapă a Campionatului Național de Motocros, care a avut loc pe circuitul ”Liviu Farcaș”, din localitate Ungheni, lângă Tg. Mureș. Clubul Lido Câmpina, care a fost prezent la toate etapele Campiontului Național din acest an, a deplasat la Tg. Mureș nu mai puțin de opt sportivi, care au obținut rezultate meritorii, unul dintre ei urcând chiar pe podium.

Sportivii clubului câmpinean au fost însoțiți la Tg. Mureș de Cătălin Duță, fostul mare campion la motocros, președinte al Clubului Lido și vicepreședinte al Federației Române de Motociclism. De altfel, în această calitate, Cătălin Duță a oficiat și la festivitatea de premiere.
Iată și rezultatele înregistrate de sportivii clubului câmpinean Lido:
- Rafael Motoroiu (nr. 26) - are 6 ani, a participat la prima sa cursă oficială, clasându-se pe un onorabil loc 6 la clasa 50cmc;
- Alin Pandele (nr. 58) - 17 ani, a ocupat locul 5 la MX2 junior, după una dintre cele mai bune curse din cariera sa;
- Sebastian Strechioiu (nr. 84) - locul 3 la categoria veterani I, rezultat care i-a consolidat locul pe podium în clasamentul general, dar asupra rezultatelor din clasamentul general vom reveni;
- Marcel Vișoiu (nr. 71) - locul 4 la categoria veterani I, rezultat prin care, de asemenea, își consolidează poziția din clasamentul general;
- Alexandru Oprescu (nr. 76) - locul 5 la categoria veterani I;
- Bogdan Diaconu (nr. 19) - locul 9 la categoria amatori, unde s-a înregistrat cea mai numeroasă participare;
- Alexandru Fota (nr. 17) - locul 10 la categoria amatori;
- Mihai Alexandru (nr. 222) - locul 19 la categoria amatori.
La sfârșitul acestei săptămâni, sportivii clubului Lido Câmpina vor participa la etapa pe echipe a Campionatului Național de Motocros, care este programată la Zărnești.

2874 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1956 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4779 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

1112 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

2192 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.