La Câmpina continuă strângerea de semnături pentru campania "Fără penali în funcții publice". Sâmbătă, 28 iulie, la Ceas

Actualitate (Categoria articolului)

În acest week-end, în mai multe localități din Prahova au loc noi acțiuni de strângere de semnături de la cetățeni pentru campania "Fără penali în funcții publice". La Câmpina, acțiunea are loc sâmbătă, 28 iulie 2018, în pasajul de la ceas, între orele 15.30-20.00.

Vă reamintim că "Fără penali în funcții publice" este o inițiativă cetățenească, susținută de USR,  de modificare a Constituției României în sensul introducerii la Articolul 37 a unui alineat potrivit căruia "Nu pot fi aleși în organele administrației publice locale, în Camera Deputaților, în Senat și în funcția de Președinte al României cetățenii condamnați definitiv la pedepse privative de libertate pentru infracțiuni săvârșite cu intenție, până la intervenirea unei situații care înlătură consecințele condamnării."
La nivel național au fost strânse până ieri 405.539 de semnături. Pentru ca proiectul de modificare a Constituției să poată fi depus în Parlament, lista de susținători trebuie să conțină cel puțin 500.000 de semnături din 21 de județe. Campania va continua până la 20 august 2018, în aproape toată țara. 
În Prahova, sâmbătă vor fi strânse semnături la Câmpina și Ploiești, iar duminică - la Ploiești, Măneciu și Băicoi.

3783 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ghiulas Lorban 28.07.2018 14:19 Pai toată treabă asta cu schimbarea constituției nu-și mai are rostul in contextul noului cod penal!!! De acum înainte toți hoții și infractorii or sa fie cetățeni curați că lacrima!!! Toți vor fura cat se poate de legal și fără consecințe!!? Uraaa, Trăiască Hoții Din Politică și noi să trăim să plătim impozite și taxe, că na, de unde sa fure și ei săracii!!!!!!

Actualitate

512 vizualizari
30 nov. 2023 21:40

Subiect serios, discuții comice în plenul CL Câmpina pe tema terenurilor de pe albia râului Doftana

Consiliul Local Câmpina a aprobat, la propunerea primarului Alin Moldoveanu, în ședința din 25 octombrie 2023, o hotărâre privind îndeplinirea procedurilor de radiere din Cartea Funciară a drepturilor de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea societăților Electrocarbon și Elsid, pentru mai multe terenuri de pe râul Doftana, acolo unde cele două societăți au o serie de investiții în domeniul energetic și unde administrația locală intenționează să realizeze centura de est a orașului. După aprobarea hotărârii, Electrocarbon și Elsid au apelat la instanță.

831 vizualizari
30 nov. 2023 21:32

Ion Alexe, cel mai potrivit nume pentru recent inaugurata sală de sport din Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

În urmă cu puțin timp, în ziua ceremoniei de absolvire și depunere a jurământului de către poromoția noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, în prezența secretarului de stat chestor general Bogdan Despescu și a inspectorului principal al Poliției Române chestor Benone Matei, a avut loc inaugurarea sălii de sport din incinta acestei instituții de învățământ.

Alte stiri recente

761 vizualizari
30 nov. 2023 18:59

Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV. Prima zi, un spectacol sportiv total

Șase echipe de top din România la nivel de handbal feminin juvenil au venit la Câmpina pentru a participa la Cupa ”1 Decembrie”.

1530 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu.