Lucrări pentru introducerea unui canal de colectare a apelor pluviale la intersecția străzilor I.H. Rădulescu și Drumul Taberei din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

La intersecția străzilor Ion Heliade Rădulescu, Drumul Taberei și Muscelului din municipiul Câmpina este în curs de execuție o lucrare de colectare a apelor pluviale și de dirijare a acestora spre pârâul Câmpinița. Este o investiție despre care se vorbește de mai mulți ani, dar abia în 2018 a fost aprobată de Consiliul Local, iar licitația în vederea executării lucrărilor a fost finalizată în ianuarie 2019.

Practic, la intersecția celor trei străzi va fi realizat un canal colector, un sistem de drenare și unul de evacuare a apelor pluviale. După cum se știe, în timpul ploilor abundente, canalizarea pluvială de pe Strada I.H. Rădulescu nu face față debitului mare de apă, asta și pentru că în această canalizare ajung și apele care se scurg de pe Dealul Muscel. De aceea s-a luat decizia realizării acestei lucrări, pentru ca apele pluviale să fie direcționate spre pârâul Câmpinița și să nu mai ajungă în canalizarea de pe I.H. Rădulescu. 
Lucrările sunt realizate de societatea Kato Service SRL Ploiești, care a câștigat licitația organizată de Primăria Câmpina cu prețul de 419.446 lei fără TVA, potrivit anunțului publicat pe SEAP. Termenul de realizare este de zece luni.

3205 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

723 vizualizari
03 dec. 2023 18:54

Un an și jumătate de închisoare pentru că a furat un BMW abandonat pe marginea DN1, între Câmpina și Ploiești

Judecătoria Câmpina a pronunțat recent o sentință într-un dosar de furt, condamnându-l pe autor la o pedeapsă de un an și jumătate cu închisoare. Sentința nu este definitivă.

364 vizualizari
03 dec. 2023 17:54

Primim de la cititori. Curge apă pe Calea Doftanei...

1 comentarii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a semnalat la numărul de whatsapp 0733.388.425 o situație care persistă de ceva vreme pe Calea Doftanei.

Alte stiri recente

146 vizualizari
03 dec. 2023 20:05

De marți, 5 decembrie 2023, se reia transportul public local pe Strada Voila

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis un anunț privind reluarea transportului public local pe Strada Voila.

1757 vizualizari
03 dec. 2023 08:38

Produse artizanale și obiecte de artă populară la micul Târg de Crăciun din grădina Castelului Iulia Hasdeu

Micul Târg de Crăciun din grădina Castelulului Iulia Hasdeu din Câmpina și-a deschis ieri porțile și a reprezentat o surpriză plăcută pentru vizitatorii Muzeului Memorial B.P. Hasdeu. Nu este un târg obișnuit, nu vă așteptați să găsiți aici vin fiert sau diverse mâncăruri tradiționale. Este un târg cu produse artizanale și obiecte de artă populară, realizate manual de meșteșugari din zona Câmpinei.