La Câmpina, Strada Plevnei a fost închisă de la intersecția cu Strada Vasile Alecsandri

Actualitate (Categoria articolului)

De zilele acestea, Strada Plevnei din municipiul Câmpina a fost închisă și pe tronsonul cuprins între intersecțiile străzile Vasile Alecsandri și Ion Câmpineanu.

Vă reamintim că în ultima lună, Strada Plevnei a fost închisă pe segmentul cuprins între intersecțiile cu străzile Pictor Nicolae Grigorescu și Ion Câmpineanu, unde s-a lucrat la consolidarea infrastructurii rutiere afectate de alunecările de teren. Este vorba de realizarea lucrărilor de consolidare a infrastructurii rutiere afectate de alunecările de teren, pentru care a fost finalizată licitația în decembrie 2022, aceasta fiind câștigată de două firme din Breaza: Sorchiv Gaz și Dragokad Geometry, aceasta din urmă pentru partea de proiectare. Valoarea contractului este de 2.365.940 lei fără TVA.  Pe tronsul închis acum din Strada Plevnei se va interveni pe o lungime de 550 metri, unde s-a reactivat fenomenul de tasare, ceea ce a afectat calea rutieră prin fisuri, crăpături, dar și o tasare care, în zona scărilor care fac legătura cu Strada Mărășești, ajunge până la 50 centimetri.
Întreaga lucrare, inclusiv pe Strada Pictior Nicolae Grigorescu, ar trebui finalizată până la data de 14 august 2023, dar termenul poate fi prelungit în funcție de condițiile meteorologice și de realizarea lucrărilor la standardele de calitate în vigoare.

2687 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1045 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1101 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

37 vizualizari
22 apr. 2024 18:38

Marius Anghelescu și-a depus dosarul de candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

În cursul zilei de luni, 22 aprilie, la Biroul Electoral Câmpina s-a prezentat Marius Anghelescu, care și-a depus candidatura ca independent pentru Consiliul Local Câmpina.

471 vizualizari
22 apr. 2024 11:47

PSD este primul partid care a depus la Biroul Electoral dosarele candidaților pentru Primăria și Consiliul Local Câmpina

1 comentarii

PSD Câmpina a spart gheața, fiind primul partid care depune dosarele de candidați la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina, constituit pentru alegerile locale din 9 iunie 2024.