Alin Moldoveanu și-a început, oficial, noul mandat de primar al comunei Poiana Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

În același timp cu ședința de constituire a Consiliului Local Câmpina a avut loc și ședința festivă de constituire a noului Consiliu Local de la Poiana Câmpina. Aici lucrurile sunt foarte clare și foarte simple. PNL are primar, viceprimar și 13 consilieri, ceilalți doi consilieri locali fiind de la PSD.

După constituirea Consiliului Local și depunerea jurământului de către consilieri, a venit rândul primarului Alin Moldoveanu (PNL) să fie validat oficial în funcție și să depună jurământul. Alin Moldoveanu a câștigat fără drept de apel un nou mandat de primar cu 82,87% din voturi. "Am nevoie de susținerea Consiliului Local, așa cum am nevoie de susținerea tuturor cetățenilor pentru că avem în față un mandat greu. Vor fi patru ani mai dificili, cu foarte multe proiecte de valori mari, cu mult peste capacitatea financiară a bugetului local, proiecte pentru care vreau și trebuie să obținem fonduri extrabugetare. Sunt lucrări foarte importante pentru comună, lucrări de infrastructură, de refacere a covorului asfaltic, dar și de introducere a canalizării în toată comuna", a afirmat Alin Moldoveanu după învestirea în funcție. 
Viceprimar al comunei a fost ales Sergiu Constanda, cel care a deținut această funcție și în mandatul trecut. 
Iată componența Consiliului Local Poiana Câmpina:
PNL: Sergiu Constanda, Ionuț Goran, Elena Secară, Laurențiu Achim, Romeo Tuțică, Sebastian Iordache, Bogdan Ghimbaș, Gabriela Georgeta Nistor, Bogdan Irimioiu, Mihai Nițescu, Ana Nedelcu, Aurelian Pătrănoiu și Constantin Andreiu.
PSD: Bogdan Oprea și Gheorghe Constantin Toma.

9083 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • oprea 26.06.2016 13:34 Nedumerire: pe lista in fata dl Andreiu era Simion Gh Viorel?primarul si vicele au drept de vot?

Actualitate

694 vizualizari
07 aug. 2022 16:20

Percheziții în Prahova la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală și delapidare

Duminică, 7 august, procurorii din cadrul Parchetului Curții de Apel Ploiești, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Prahova și Călărași, la domiciliile a doi bărbați cu vârstele de 35, și respectiv 58 de ani și la domiciliul unei femei în vârstă de 43 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și delapidare. 

2692 vizualizari
07 aug. 2022 14:54

Incendiul de sâmbătă, dintr-un apartament din Câmpina, a fost premeditat? Acuze incredibile ale unui vecin

Sâmbătă, în jurul prânzului, v-am relatat despre incendiul izbuncit la bucătăria unui apartament de la etajul al doilea al unui bloc din zona Salcie (detalii - aici). Pompierii au intervenit cu promptitudine, au stins incendiul, dar în urma lor au rămas o serie de acuze foarte dure la adresa proprietarului apartamentului respectiv.

Alte stiri recente

20 vizualizari
07 aug. 2022 20:46

Insulele Capului Verde, o destinație exotică la tarife de early booking, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina au fost lansate ofertele early booking pentru o serie de destinații exotice - Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Kenya, Tanzania, Seychelles, Thailanda, Sri Lanka, Japonia sau Insulele Capului Verde, destinații spectaculoase, foarte apreciate și ideale pentru o vacanță memorabilă.

3823 vizualizari
06 aug. 2022 18:04

Ce pățesc la Câmpina cei care mănâncă semințe și aruncă resturile pe domeniul public?

1 comentarii

Poate părea o problemă minoră, dar, uneori, și lucrurile de mică însemnătate au importanța lor în viața unei comunități. Este o practică în locurile publice din Câmpina, fie că este vorba de locurile de joacă sau de parcuri ori spații verzi, ca cei care stau de vorbă pe bănci să mănânce semințe.