Comisarul șef Gheorghe Vlăsceanu este cercetat de ANI pentru avere nejustificată

Actualitate (Categoria articolului)

Fostul adjunct al Poliției Municipale Câmpina, Gheorghe Vlăsceanu, în prezent șeful Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, este cercetat de Agenția Națională de Integritate pentru avere nejustificată. Potrivit ANI, există o diferență de 352.414 lei între veniturile realizate de Gheorghe Vlăsceanu și averea existentă.

'Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de 352.414 lei, între averea dobândită și veniturile realizate în perioada 15 martie 2002 - 31 decembrie 2012, de către Gheorghe Vlăsceanu. În cauză, ANI a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Ploiești în vederea începerii acțiunilor de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitării funcției de către Gheorghe Vlăsceanu', se menționează în comunicatul remis de Agenția Națională de Integritate. 
Gheorghe Vlăsceanu a fost adjunctul comandantului Poliției Municipale Câmpina până în iunie 2013, când a devenit șef la SAS, mai întâi interimar, iar apoi, prin concurs, a ocupat definitiv postul.

7905 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Un mascat 30.06.2016 11:16 Averea lui Vasii când va fi verificata? Sau la el e totul în regula?

Actualitate

1451 vizualizari
07 aug. 2022 16:20

Percheziții în Prahova la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală și delapidare

Duminică, 7 august, procurorii din cadrul Parchetului Curții de Apel Ploiești, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Prahova și Călărași, la domiciliile a doi bărbați cu vârstele de 35, și respectiv 58 de ani și la domiciliul unei femei în vârstă de 43 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și delapidare. 

2813 vizualizari
07 aug. 2022 14:54

Incendiul de sâmbătă, dintr-un apartament din Câmpina, a fost premeditat? Acuze incredibile ale unui vecin

Sâmbătă, în jurul prânzului, v-am relatat despre incendiul izbuncit la bucătăria unui apartament de la etajul al doilea al unui bloc din zona Salcie (detalii - aici). Pompierii au intervenit cu promptitudine, au stins incendiul, dar în urma lor au rămas o serie de acuze foarte dure la adresa proprietarului apartamentului respectiv.

Alte stiri recente

393 vizualizari
07 aug. 2022 20:46

Insulele Capului Verde, o destinație exotică la tarife de early booking, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina au fost lansate ofertele early booking pentru o serie de destinații exotice - Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Kenya, Tanzania, Seychelles, Thailanda, Sri Lanka, Japonia sau Insulele Capului Verde, destinații spectaculoase, foarte apreciate și ideale pentru o vacanță memorabilă.

3851 vizualizari
06 aug. 2022 18:04

Ce pățesc la Câmpina cei care mănâncă semințe și aruncă resturile pe domeniul public?

1 comentarii

Poate părea o problemă minoră, dar, uneori, și lucrurile de mică însemnătate au importanța lor în viața unei comunități. Este o practică în locurile publice din Câmpina, fie că este vorba de locurile de joacă sau de parcuri ori spații verzi, ca cei care stau de vorbă pe bănci să mănânce semințe.